Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 00:37

Την Τετάρτη στις 19:30 με Εργοτέλη

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, το 6ο στην περίοδο προετοιμασίας για τους νταμπλούχους Κυκλάδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/8.

 Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη σε ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φίλων της ομάδας και γενικότερα του ποδοσφαίρου από το νησί του ''Ηφαιστείου''.

Η ομάδα της Κρήτης αναμένεται να είναι από τις δυνατές του ομίλου, αφού στις τάξεις της έχει παίκτες από την Super league και την football League, όπως οι: Νίκος Κατσικοκέρης, Σέρχιο Λεάλ, Μάουρο Πόι, Ελτον Καλέ, Δημήτρης Κοιλιάρας, Μηνάς Τζάνης, Αλκης Δημήτρης και Στεφανάκος (τερματοφύλακας).

Ο Κρητικός τεχνικός που επιχειρεί να δέσει την ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να δει για ακόμη ένα παιχνίδι τον νεαρό Παπίτσα, που δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον ΟΦΗ, σκόραρε και γενικά άρεσε.

Να σας θυμίσουμε ότι στα 5 προηγούμενα φιλικά ο Πανθηραϊκός μετρά 1 νίκη (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), 2 ήττες (Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου) και 2 ισοπαλίες (ΙΝΚΑ, ΟΦΗ).

 
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares