Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 15:56

Δοκιμάζεται στην Super League ο Μακρυμανώλης

Ο Μανόλης Μακρυμανόλης αυτό το διάστημα περνά από δοκιμαστικά μεγάλων ΠΑΕ, όμως δικιά του επιδίωξη είναι να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Ο Μανόλης Μακρυμανόλης αυτό το διάστημα περνά από δοκιμαστικά μεγάλων ΠΑΕ, όμως δικιά του επιδίωξη είναι να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Την περσινή περίοδο άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, όντας ένας από τους καλύτερους σε διάρκεια και απόδοση παίκτες του ΑΜΣ Φιλωτίου.

 Ο λόγος για τον Καρπάθιο Μανόλη Μακρυμανώλη, που στην πρώτη του επαφή με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο κατάφερε να αναρριχηθεί ανάμεσα  στους καλύτερους του πρωταθλήματος για την ηλικία κάτω των 20.

Ο μικρός διακρίνεται για την ταχύτητα του και τη τεχνική του κατάρτιση, ενώ με ποδοσφαιρικό μέντορα τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς κατάφερε να βελτιώσει πολλά πράγματα στην ατομική του απόδοση.

Ο Μακρυμανώλης που συνεχίζει να  ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Νάξου, το τελευταίο διάστημα πέρασε με επιτυχία από τα δοκιμαστικά της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, όπου οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Τις επόμενες ημέρες υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο νεαρός να βρεθεί στα δοκιμαστικά δύο ακόμα ΠΑΕ. Αυτή τη φορά πρόκειται για ομάδες του κέντρου.

Βέβαια αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση, που θα του επιτρέψει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, ο νεαρός Μακρυμανόλης και το περιβάλον του προτιμούν να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο στο Φιλώτι, όπου λογίζεται στις βασικές λύσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares