Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 15:58

Μετρώντας αντίστροφα για το 1ο Andros Trail

Ένας μήνας μάς χωρίζει από την εκκίνηση του πρώτου διεθνούς αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Άνδρο, στις 2 Οκτωβρίου.

 ‘Ήδη πάνω από εκατό αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό (Νορβηγία, Γαλλία, Λιθουανία, Κίνα) έχουν δηλώσει συμμετοχή, πιστοποιώντας το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο για το αγώνισμα όσο και για τον συγκεκριμένο αγώνα, οι προδιαγραφές του οποίου τον καθιστούν από του πλέον απαιτητικούς του είδους.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις όχι μόνο σε οργανωτικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο. Με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Άνδρου και του ΣΕΔΑ, στις διαδρομές και τα μονοπάτια από όπου θα περάσει ο αγώνας πραγματοποιούνται καθαρισμοί, διαμορφώσεις, επιδιορθώσεις και εν γένει όλες οι απαιτούμενες εργασίες ούτως ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη και υψηλών προδιαγραφών υλοποίησή του. Παράλληλα, πολλοί από τους αθλητές που θα πάρουν μέρος, επισκέπτονται το νησί της Άνδρου, προκειμένου να προπονηθούν σε συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές του αγώνα και να εξοικειωθούν με τις διαδρομές. Στην προσπάθειά τους αυτή, πολύτιμη αρωγό αποτελεί η Trekking Andros & ΟutdoorActivitiesCentroCafe, εκ των διοργανωτών του Andros Trail Race, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα συντονίζουν εξορμήσεις στις διαδρομές του αγώνα με στόχο να προπονηθούν οι αθλητές αλλά και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές πεζοπορίας και γνωριμίας με τις φυσικές ομορφιές της Άνδρου οι πιο αμύητοι (Δείτε επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό). 

 Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του Andros Trail Race θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες 10 και 22k για αθλητές διαφορετικής δυναμικότητας. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν και θα καταλήξουν στον γραφικό Όρμο Κορθίου και οι διαδρομές τους περιλαμβάνουν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά και αρχιτεκτονικά τοπία της Άνδρου.

 Αξίζει τέλος να επισημανθεί, ότι το Andros Trail Race  έχοντας συμπεριληφθεί στο Cyclades Trail Cup, εξασφαλίζει στους αθλητές που θα τερματίσουν το αγώνισμα των 22χλμ και παράλληλα έχουν τερματίσει σε ένα από τα Tinos Challenge ή/και  Syros City Trail τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε αγώνες που διοργανώνει η Ιταλική εταιρία Camelbag ASD, υπεύθυνη για τον ορεινό αγώνα The North Face Lavaredo Ultra Trail και τον αγώνα πόλης Firenze Urban Trail! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο cycladestrailcup.gr

Όσοι επιθυμούν να μετρήσουν δυνάμεις κι αντοχές, να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη Άνδρο και να πάρουν μέρος σε μια μοναδική αθλητική εμπειρία δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο androstrailrace.gr μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση αποτελεί Συνδιοργάνωση του AndrosTrailRaceμε το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου .

 Γραφείο Τύπου 

Andros Trail Race 

androsxoraATR 1ATR 2ATR 3ATR 4ATR 5ATR 6ATR 7ATR 8ATR 9ATR 11ATR δράσειςfilladio-preview2

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares