Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 16:34

Πρόβα πρωταθλήματος ο Εργοτέλης κόντρα στον πανθηραϊκό

Πρόβα… πρωταθλήματος για τον Εργοτέλη, καθώς ως έτσι αντιμετωπίζεται από όλες τις πλευρές η φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (31/8) στις 7:30 με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε 18μελή αποστολή, η οποία θα ταξιδεύσει στο όμορφο νησί, στο γήπεδο του οποίου και υπό το φως των προβολέων, η ομάδα του θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο ο οποίος ως τώρα έχει δείξει αρκετά θετικά δείγματα αγωνιστικής γραφής.

Στον αγώνα αυτό ο προπονητής της κρητικής ομάδας δεν θα έχει τον Τσουμάγκα ο οποίος ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε μόνος του και αποκλείσθηκε από το φιλικό. Από τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα των κιτρινόμαυρων, στην αποστολή μετέχει μόνο ο Καρράς.

Ο Πόι, έφτασε στο Ηράκλειο την Τετάρτη (30/8) το πρωί από το μακρινό ταξίδι από την Αργεντινή και θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα όταν αυτή επιστρέψει από τη Σαντορίνη. Ο Κολόκας από την άλλη βρίσκεται από προχθές στις τάξεις της ομάδας, δεν είναι όμως ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Η αποστολή του Εργοτέλη για το φιλικό με τον Πανθηραϊκό, αποτελείται από τους: Στεφανάκο, Βασιλειάδη, Σηφάκη, Τζανή, Ρουσάκη, Καρρά, Πολυχρονάκη, Μπερουασβίλι, Μανουσάκη, Λυδάκη, Κοιλιάρα, Κατσικοκέρη, Καϊμακαμούδη, Δημήτρη, Βογιατζή, Μισέλ, Καλέ και Λεάλ.

Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το πρωί, ενώ μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Σαντορίνη, από την οποία θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο την Πέμπτη.

ergotelis-proti-2017.jpg

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares