Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 19:53

Σκόραρε ''δις'' και άρεσε ο Ραζάκ!

Με το δεξί έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στον Αιολικό Μυτιλήνης ο πρώην παίκτης του ΑΟ Σύρου, Αμπντουλ Ραζάκ.

Ο Αφρικανός έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη του τεχνικού της ομάδας Πέτρου Μίχου, ο οποίος δείχνει να τον υπολογίζει στην αρχική σύνθεση της ομάδας του που θα αγωνιστεί φέτος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα ο Ραζάκ ήταν ο παίχτης που κέρδισε χθες τις εντυπώσεις, τόσο με την απόδοση του, όσο και με τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον γνωστό μας από τα μπαράζ ανόδου, αντίπαλο του Πανθηραϊκού, Αίγειρο Μυστεγνών.

Για την ιστορία ο Ραζάκ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 15ο λεπτό. Στο 45' ο «πρώην Συριανός» με δικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι συνεργάτες μας του sportlesvos.gr, κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας.

Για την ιστορία πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε το τελικό 6-0, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του εγκυρότατου sportlesvos.gr.

Το σκορ άνοιξε ο Αμπντούλ Ραζάκ στο 15ο λεπτό, για να ακολουθήσει ένα χρονικό διάστημα με καλούς συνδυασμούς αλλά κακές τελικές προσπάθειες. Ωστόσο το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τον Αιολικό σε... επιθετικό οίστρο, αφού σε οκτώ λεπτά σκόραρε τρία ακόμα γκολ. Αρχικά, στο 37', ο Τόλης Λαλάς πέτυχε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα (40') ο Χρήστου με κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του Καπταγιάννη, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το 4-0 σημείωσε ξανά ο Ραζάκ (45'), κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές τους. Ο Δημήτρης Μπουρούς με καταπληκτική γυριστή κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 5-0 στο 65ο λεπτό, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του Χρήστου Ευσταθίου, ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε με αυτογκόλ ο Τάκης Ελευθερίου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κάμπερ μετά από λανθασμένη απόκρουση στο 84ο λεπτό.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Π. Μίχος): Ζαχαρής, Καπταγιάννης, Σαμπάνης, Χρ. Ευσταθίου, Μουτζούρης, Σπάρταλης, Λαλάς, Ραζάκ, Τόλιας, Κεσίδης, Χρήστου.
Αγωνίστηκαν και οι: Πάππος, Καδής, Τάχιας, Κριπιντίρης, Κρητικός, Μανουσάκης, Μίχος, Μπουρούς, Αμπραχαμνιάν, Χρ. Ευσταθίου, Αζίζ, Ιωαννίδης

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Κάμπερ, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Κοντονίκας, Κουρκουμέλλης, Καραδημητράκης, Καφαλούκος, Βαμβουκλής, Μ. Ελευθερίου, Αλαγιάννης, Βλαστέλλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσιπάς, Χατζηγιοβάννης, Πουλασουχίδης, Καλαφάτης, Τ. Ελευθερίου, Συβρής

Ρεπορταζ: Βαγγέλης Παπαντώνης

Aiolikos_Aigeiros_6-0_filiko11.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares