Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 17:45

Πρίντεζης: Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα αυτή η κίνηση [pics-vid]

Ο Λεονάρδος Πρίντεζης μιλάει στο S.C. για την βράβευση του από τους ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου και ΑΟ Καραβά, όπως και για το φετινό πρωτάθλημα Ο Λεονάρδος Πρίντεζης μιλάει στο S.C. για την βράβευση του από τους ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου και ΑΟ Καραβά, όπως και για το φετινό πρωτάθλημα

Λεονάρδος Πρίντεζης ή Λεό για όσους γνωρίζουν καλά τον χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου! Τι να πει κανείς γι αυτό τον ποδοσφαιριστή και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο μας;

Ο Λεονάρδος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα 12 του στην Άνω Σύρο. Το ταλέντο του σύντομα τον έκανε να ξεχωρίσει και στα 18 του χρόνια ανηφόρισε στην Αθήνα για λογαριασμό της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Τη σεζόν 2001-2002 συμμετείχε στην Α' Αθήνας με τον Άτταλο και από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία μεγάλη πορεία σε ομάδες της Δ' Εθνικής (ΑΟ Μυκόνου, Αστέρας Σύρου, Αίαντας Σαλαμίνας, Πανναξιακός και Άνω Σύρος). Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2003-2004 αγωνίστηκε με τον Θρασύβουλο στη Γ' εθνική. 

Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Σύρου, Καραβά και Πάγο. Οι τρεις ομάδες που συναντήθηκαν σε ένα μίνι τουρνουά προχώρησαν σε άκρως τιμητική κίνηση, καθώς αποφάσισαν να βραβεύσουν τον Λεονάρδο για την προσφορά του. Πραγματικά οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου στο περιθώριο των φιλικών έγινε η τιμητική μίνι τελετή της βράβευσης του Λεονάρδου.

Ο ίδιος σε μία δήλωση που έκανε στο δημόσιο προφίλ του στο fb θέλησε να ευχαριστήσει της τρεις ομάδες, γράφοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μέσα απ τη καρδιά μου τις διοικήσεις και των τριών ομάδων για την τιμή που μου έκαναν. Και ιδιαίτερα την ομάδα του ΑΟ. ΚΑΡΑΒΑ που βρέθηκε στο νησί μας για φιλικούς αγώνες. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχουν τους στόχους τους».

Από εκεί και πέρα για εμάς ήταν μια καλή ευκαιρία να βρούμε τον Λεονάρδο και να μιλήσουμε μαζί του, τόσο για την εξαιρετική γι αυτόν στιγμή, όσο και για την πάντα βαρύνουσα άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα.

Αναφορικά με τη βράβευση του είπε: «Ηταν μια στιγμή που να πω την αλήθεια δεν την περίμενα πότε οτι θα την ζήσω και με ευχαρίστησε ιδιαίτερα αυτή η κίνηση».

Θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο Λεό; «Αν και δεν έχω δηλώσει ότι σταματάω το ποδόσφαιρο, αυτήν τη περίοδο δε θα παίξω κάπου στο άμεσο μέλλον μπορεί να προκύψει κάτι».

Πως βλέπει φέτος το πρωτάθλημα και τις Συριανές ομάδες; «Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι θα γίνει σε έναν όμιλο και αποτελεί κίνητρο παραπάνω το ότι ο πρωταθλητής βγαίνει απευθείας. Ο Πάγος πιστεύω οτι θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία όπως κάνει όλα τα χρόνια και θα κάνει ζημιές... Ο ΑΟΣ έχει πολύ καλό ροστερ απλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο λόγω των αρκετών νέων παικτών. Τον θεωρώ φαβορί... για την άνοδο!».

Δείτε το βίντεο τις βράβευσης, όπως και φωτογραφίες

*Ευχαριστούμε τον Φραγκίσκο Φωτεινιά για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο επίσημο fb του σταδίου της Άνω Σύρου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares