Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 19:13

Το αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου στις Κυκλάδες!

Περισσότεροι από 100 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Άνδρο, με την επωνυμία Andros Trail Race. 

Ξεχωριστές είναι οι συμμετοχές από Νορβηγία, Γαλλία, Κίνα και Λιθουανία, που προσδίδουν στον αγώνα διεθνή χαρακτήρα. 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, σε δυο διαδρομές πάνω σε πιστοποιημένα, από την ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία πεζοπορικών συλλόγων, μονοπάτια. Η πιο απαιτητική διαδρομή έχει μήκος 22 χιλιόμετρα ενώ υπάρχει και η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων, που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. 

Και οι δυο αγώνες θα ξεκινήσουν και θα καταλήξουν στον γραφικό Όρμο Κορθίου, ενώ οι διαδρομές τους περιλαμβάνουν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά και αρχιτεκτονικά τοπία της Άνδρου, όπωςγια παράδειγμα το φημισμένο από την ταινία «Μικρά Αγγλία» Γεφύρι του Ερωτα, νερόμυλους, περιστεριώνες κλπ. 

Το Andros Trail Race έχοντας συμπεριληφθεί στο Cyclades Trail Cup, εξασφαλίζει στους αθλητές που θα τερματίσουν το αγώνισμα των 22χλμ και παράλληλα έχουν τερματίσει σε ένα από τα Tinos Challenge ή/και Syros City Trail τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε αγώνες που διοργανώνει η Ιταλική εταιρία Camelbag ASD, υπεύθυνη για τον ορεινό αγώνα The North Face Lavaredo Ultra Trail και τον αγώνα πόλης Firenze Urban Trail. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο www.cycladestrailcup.gr. 

Όσοι επιθυμούν να μετρήσουν δυνάμεις κι αντοχές, να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη Άνδρο και να πάρουν μέρος σε μια μοναδική αθλητική εμπειρία δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο www.androstrailrace.grμέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση αποτελεί Συνδιοργάνωση του Andros Trail Race με το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου. 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares