Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 21:10

Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε

Ταύτιση απόψεων από τους προπονητές ΠΟΑ και Πανθηραϊκού, Βασίλη Κρασανάκη και Μανόλη Παπαματθαιάκη αντίστοιχα.

Αμφότεροι χαρακτήρισαν δίκαιη τη νίκη της κρητικής ομάδας, με τον Κρασανάκη να αναφέρετε στην προσπάθεια μέσα από την οποία αυτή ήρθε, ενώ τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να εκφράζει την απογοήτευσή του για το ότι ο Πανθηραϊκός δεν έβγαλε τις αγωνιστικές του αρετές.

Πρώτος δηλώσεις μετά τον αγώνα ΠΟΑ-Πανθηραϊκός έκανε ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Συγκεκριμένα τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στον ΠΟΑ για τη φιλοξενία και να ευχηθώ τα καλύτερα για όλους.

Πήραμε αυτό που αξίζαμε, δεν παρουσιασθήκαμε όπως έπρεπε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κόντρα σε έναν αντίπαλό που στην έδρα του είναι δυνατός και έχει έναν προπονητή που πάντα ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα.

Εμείς δεν κάναμε τίποτα σωστά, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας μας. Δεν ήμασταν αυτοί που ήθελα να δω και ελπίζω να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Είχαμε απουσίες, αλλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε αυτές, καθώς δεν λειτούργησε τίποτα καλά και υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής».

Για το πώς περιμένει συνολικά το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει φαβορί και αουτσάιντερ, παρά μόνο το ποιος κάθε Κυριακή θα παρουσιάζεται καλύτερος του αντιπάλου του. Ο Εργοτέλης έχει κάνει πολλές μετεγγραφές, αλλά και πέρσι είδαμε ότι τα φαβορί έχουν δυσκολίες, είναι όμως μια ποιοτική ομάδα που μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

Από την άλλη ο Βασίλης Κρασανάκης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του, όσο (κυρίως) από τη νίκη της: «Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια τον Μανόλη και θέλω να τα ανταποδώσω και να ευχηθώ να πετύχει κάθε στόχο που έχει.

Ήταν η πρεμιέρα κόντρα σε μια ομάδα που είχε μπει δυνατά στο μετεγγραφικό παζάρι, είχε καλή παρουσία στα φιλικά όπως με τον Εργοτέλη και είχε δείξει τη δυναμική της. Αυτό μας έβαλε σε προβληματισμό και ψάχναμε μέσα στις προπονήσεις τις λύσεις για το πώς θα αντιμετωπίζαμε τον αντίπαλό μας.

Εμείς μπήκαμε πιο δυνατά, κάποια στιγμή έδειξε καλά στοιχεία και ο αντίπαλος, στο ημίχρονο είπαμε τι πρέπει να γίνει, βάλαμε το γκολ, το διαχειριστήκαμε και πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίρνουμε καλά αποτελέσματα για να σωθούμε αρχικά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ της νίκης του ΠΟΑ Σέρτζιο Αμντουραχμάνι, ο οποίος είπε: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και η ομάδα το στόχο της, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Ο ΠΟΑ έχει καλούς παίκτες και με εμπειρία που δεν έχει στόχο μόνο την παραμονή, αλλά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.

Δεν υπάρχει φαβορί στο πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε ώθηση ο κόσμος και ήρθε και το γκολ, ήταν μια ωραία κίνηση του Τριανταφύλλου η οποία ευτυχώς έγινε γκολ».

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares