Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 14:53

Θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα | Τιμή στο «Άρτεμις» [vid]

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης με τον Πλοίαρχου του ''Αρτεμις'' κ. Περιστεράκη στην γέφυρα του πλοίου που αποτελεί «σωτηρία» για τις μετακινήσεις των ομάδων στις Δυτικές Κυκλάδες. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης με τον Πλοίαρχου του ''Αρτεμις'' κ. Περιστεράκη στην γέφυρα του πλοίου που αποτελεί «σωτηρία» για τις μετακινήσεις των ομάδων στις Δυτικές Κυκλάδες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης της Σίφνου και κατά την επιστροφή μας με το πλοίο «Άρτεμις», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρενος Φρέρης μίλησε στην Κοινή Γνώμη για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο κ. Φρέρης προέβλεψε ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, τονίζοντας την προσπάθεια των παραγόντων για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Όσο για τις μικρές ηλικίες ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ έστειλε το μήνυμα του τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στο πλοίο Άρτεμις και τον πλοίαρχο κ. Περιστεράκη, με τον κ. Φρέρη να εξάρει την συμβολή του στην μετακίνηση των σωματείων, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει η σκέψη ώστε να δοθεί ο τίτλος του πλοίου σε κάποιο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Φρέρης

FRERIS PLHROMA ARTEMIS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares