Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 23:05

Ο ΑΟ Σύρου αποτελεί κίνητρο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται πλέον η μεταγραφή του 20χρονου Βαλάντη Μπιστιόλη στον ΑΟ Σύρου, με τον ακραίο ποδοσφαιριστή να δηλώνει αποκλειστικά το sportcyclades.gr την ικανοποίηση του για την μετακίνηση του στη Συριανή ομάδα και πως βλέπει το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο ύψους 1,80 Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως ανασταλτικός, όσο και ως επιθετικός ακραίος και αναμένεται να δώσει λύσεις στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς καταλαμβάνει θέση μικρού.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Α.Ο Ανατολή Βελισσαρίου και συνέχισε στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες κ17 και κ20.

Ο ίδιος μιλώντας στο S.C. για τη μεταγραφή του στον ΑΟ Σύρου και συγκεκριμένα απαντώντας την ερώτηση, πως νιώθει που θα αγωνιστεί στον ΑΟ Σύρου και αν θεωρεί το βήμα αυτό ευκαιρία για την καριέρα του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι στον ΑΟ Σύρου; «Ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση ήταν πολύ όμορφος και αφού οι άνθρωποι μου έδειξαν ότι με θέλουν είπα το ναί που θα μου δώσει την ευκαιρία να ζήσω μια καινούργια ποδοσφαιρική εμπειρία».

Τι γνωρίζεις για τον ΑΟ Σύρου και τις Κυκλάδες; «Ξέρω οτι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ακόμη περισσότερο. όσο για την ομάδα μου γνωρίζω ότι έχει βλέψεις πρωταθλητισμού και ανόδου στη Γ' Εθνική».

Πως την είδες την ομάδα, νομίζεις ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό; «Τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ καλά, ενώ έχει και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ αποτελεί ένα καλό κίνητρο για τους μικρούς όπως εγώ.Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τον στόχο της».

Κοντά σε Μπιτσιόλη ο ΑΟ Σύρου [pics]

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares