Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 11:22

17 μετάλλια για τον ΝΟ Μήλου στα ''Βικλέλεια''

Στις 22 Αυγούστου 2016 ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου ως μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος έλαβε μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες  ''Βικέλεια 2016'' (προαγωνιστικών κατηγοριών , παμπαίδων Α,Β, εφήβων , νεανίδων, ανδρών –γυναικών (open)  & ανοικτής κατηγορίας .

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ανοικτό κολυμβητήριο Δήμου Σύρου Δημήτρης Βικέλας.Μια εξαιρετικά οργανωμένη διοργάνωση από τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Σύρου αντάξια του ονόματός του και της ιστορίας του.Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές των εξής συλλόγων :

Ν.Ο. Σύρου , Α.Ο. Πάρου , Ν.Ο.Πάρου, Ν.Ο. Ρόδου, Ροδίων Άθλησης, Ν.Ο. Μήλου,ΑΝΟ Γλυφάδας σε ατομικά και ομαδικά και ΑΝΟ Αργυρούπολης, Εθνικού Πειραιώς, Ολυμπιάδας Πετρούπολης, ΓΝΟ Άρη Νίκαιας, ΓΣ Ηλιούπολης και Ποσειδώνα Ιωαννίνων αντιστοίχως, σε ατομικά αγωνίσματα διαφόρων κατηγοριών.

Η αποστολή αναχώρησε στις 21 Αυγούστου με το f/b Αρτεμις και επέστρεψε στις 23/8.Η ομάδα αποτελούνταν από παιδιά 9 εως 12 ετών και ήταν τα παρακάτω:

Βαμβούνη Ασημίνα , Βήχος Στέφανος, Βήχου Εμμανουέλα, Βικελή Ευαγγελία, Καλαντζή Θεοδώρα-Γεωργία, Νίνος Άγγελος, Νίνος Ιωάννης –Δημήτριος, Ξυδού Μαρίνα, Πρεβενά Ζαμπέτα,Σκαρώνης Αριστοτέλης-Φρατζέσκος,Τσοντάκης Ορέστης, Φέλντμαν Πέρρος-Κάμπελ. Οι αθλητές μας παρά το πολύωρο ταξίδι τους και την πρώτη επαφή με αγώνες σε πισίνα, ανταπεξήλθαν εξαιρετικά αγωνιστικά και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό κατάφεραν να κερδίσουν συνολικά 17 μετάλλια.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές μας για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους , να συγχαρούμε τους προπονητές τους κο Πουλάκη Δημήτριο και Μουστάκα Εμμανουήλ για την σωστή και συστηματική  προπόνηση καθώς και την αθλητική παιδεία που μεταδίδουν στα παιδιά .

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μήλου κο Αποστολόπουλο Ηλία για την άμεση ανταπόκρισή του στον ιατρικό έλεγχο των αθλητών μας .

Ευχαριστούμε πολύ τον Ν.Ο. Σύρου και ιδιαιτέρως τον κο Γρυπάρη Δημήτριο για τις χρήσιμες συμβουλές  και την πολύτιμη βοήθειά του , το Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου .

Και κλείνοντας, συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους .

ΝΟ Μήλου

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares