Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 15:42

Σούπερ… deal με Ανρί Καμαρά ο Ιωνικός!

Το… deal που ήταν εδώ και αρκετές ημέρες στα… σκαριά ολοκληρώθηκε για τον Ιωνικό, με την ομάδα της Νίκαιας να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της. Άλλωστε, ήρθε σε συμφωνία με έναν ικανοτατο ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση μόνο με την εμπειρία του να ανεβάσει επίπεδο και να πάρει στις πλάτες του τους “μπλε”.

Συγκεκριμένα. μετά από προσωπικές ενέργειες της διοικούσας επιτροπής, η ιστορική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Σενεγαλέζο επιθετικο, Ανρι Καμαρά.

Το νέο απόκτημα του ιστορικού συλλόγου που βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα της νέας του ομάδας, όπως σας ενημερώσαμε, ήρθε σε συμφωνια με τον Ιωνικό πραγματοποιώντας μάλιστα σήμερα την πρώτη του προπόνηση.

Το γεγονός ότι ο Καμαρά έχει αγωνιστεί σε επίπεδο παγκόσμιου κυπέλλου με τη φανέλα της Σενεγάλης (στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας) δείχνει ότι μόνο η εμπειρία του αρκεί ώστε ο Ιωνικός να αλλάξει ακόμη περισσότερο επίπεδο, όπως συνέβη και με την προσθήκη του Πέεφ.

Ο Καμαρά διαθέτει βαρύ βιογραφικό αφού έχει παίξει σε Σκωτία και Αγγλία ενώ έχει περάσει και από τη Σούπερ Λιγκ από τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Καλλονή. Πιο συγκεκριμένα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Στρασμπούρ, Ξαμάξ, Γκρασχόπερας, Σεντάν-Αρδέννες, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκο, Σελφιντ Γιουνάιτεντ, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι ο Καμαρά αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Σενεγάλης έχοντας 99 συμμετοχές ενώ και τον πρώτο σκόρερ της χώρας του με 29 τέρματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου προχώρησε η Διοίκηση του Ιωνικού υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά.

Πρόκειται για έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας με σπουδαία καριέρα τόσο στην Πρέμιερ Λίγκ όσο και σε Ελβετία και Ελλάδα. Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 99 συμμετοχές και 29 γκολ με σπουδαιότερη στιγμή την πρόκριση στους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου το 2002.

Σε συλλογικό επίπεδο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γαλλία και το Στρασβουργο για να μετακινηθεί αργότερα στην Ελβετία και την Ξαμάξ, όπου σε 32 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ εξασφαλίζοντας την μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ελβετίας Γκρασχόπερς όπου σε 11 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ.

Στην συνέχεια βρέθηκε στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ για την νεοφώτιστη Γουλβς στην οποία ανήκε για δύο χρόνια. Τον πρώτο χρόνο είχε 30 συμμετοχές με 7 γκολ, με την ομάδα του να υποβιβάζεται και την επόμενη χρονιά να δίνεται δανεικός στην Σέλτικ με 18 συμμετοχές και 8 γκολ.  Στην πλούσια καριέρα του ακολούθησαν ομάδες όπως η Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουεστ Χαμ,Στοουκ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2010 όπου έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Στο Περιστέρι αγωνίστηκε σε 28 ματς έχοντας 3 γκολ για ένα χρόνο κι έπειτα βρέθηκε στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Εκεί σε μια τριετία σημείωσε 29 γκολ σε 102 αγώνες. Το πέρασμά του από την Ελλάδα τον βρήκε σε Καλλονή και Λαμία ενώ πέρσι επέστρεψε στον Παναιτωλικό.

Ο Ανρί Καμαρά είναι γεννημένος στις 10/5/1977 και θα αγωνίζεται πλέον υπό τις οδηγίες του Ηλία Καλοπήτα, αποτελώντας μια σπουδαία μεταγραφή για την γραμμή κρούσης των Νικαιωτών που έχουν δομήσει ένα σπουδαίο ρόστερ. Από σήμερα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι έτοιμος άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares