Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 21:56

Συλλυπητήρια στον Κώστα Νικολουδάκη

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Άνω Μεράς Κώστας Νικολουδάκης πενθεί για τον χαμό της πολυαγαπημένης του Μητέρας, Παναγιώτας Χανιώτη και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Κυκλάδων συμπαρίσταται στον Μυκονιάτη παράγοντα.

Σε αυτό το άρθρο θα συμπληρώνονται οι συλλυπητήριες επιστολές κατά σειρά που τις λαμβάνουμε:

ΑΟ Μυκόνου

Ο Πρόεδρος και όλη η οικογένεια στον Α.Ο. Μυκόνου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο αντιπρόεδρο κ. Κώστα Νικολουδάκη και στην οικογένεια του για τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας Παναγιώτα Χανιώτη.

ΑΟ Σύρου

«Σύσσωμο το Δ.Σ του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο κ. Κώστα Νικολουδάκη και στην οικογένεια του για τον χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας».

ΑΣ Άνω Μεράς

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ  αισθάνεται  την ανάγκη να εκφράσει  τα θερμά του συλλυπητήρια   για το χαμό της Κας Παναγιώτας Χανιώτη ( Παχή )  στην οικογένεια  της και ιδιαίτερα  στο Αντιπρόεδρο του σωματείου μας , και υιό  της  κ. Κώστα Νικολιουδάκη .

Τονίζουμε ότι η Κα Παναγιώτα  είχε πλούσιο κοινωνικό έργο σε όλη την διάρκεια της ζωής της , με τελευταία  μεγάλη προσφορά την χορήγηση μεγάλου χρηματικού ποσού για την ανέγερση του Κλειστού γυμναστηρίου στην Άνω Μερά!!! , επιθυμία της που δεν πρόλαβε να δει λόγω της γραφειοκρατίας .   

Από την πλευρά μας της  υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ολοκληρωθεί η επιθυμία της .

ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ 

Το   ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ 

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο του Α.Σ Άνω Μεράς κ. Κώστα Νικολιουδάκη και στην οικογένειά του, για το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Μετά τιμής Δια το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares