Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 10:31

Πέρασε στον τελικό η Περιφερειακή ομάδα

periferiaki_newn_aigaiou

Στο τελικό των Περιφερειών πέρασε η Περιφερειακή ομάδα νέων του Αιγαίου, που αποτελείται από ποδοσφαιριστές

των Κυκλάδων, της Δωδεκανήσου, της Χίου, της Σάμου και της Λέσβου. Η ομάδα του Αιγαίου επιβλήθηκε στον ημιτελικό 3-1 της Περιφερειακής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας – Ηπείρου. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στη Χαλκιδική στις 7 Μαΐου. Η ομάδα του Αιγαίου ήταν ανώτερη και καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι Νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 30’  με τον Κούρτη και με τον ίδιο ποδοσφαιριστή διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32’.  Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο οι – τυπικά - γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από την ανατροπή του Μηγά από τον Π. Χατζηκλειδαρά. Αρχικά ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αιγαίου απέκρουσε τη μπάλα όμως στην επαναφορά αυτής ο Μπεκατώρος την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα της νησιωτικής ομάδας.  Στην επανάληψη η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πίεσε για την ισοφάριση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο περισσότερους κενούς χώρους έβρισκαν οι παίκτες του κ. Θεοδώρου. Σε μια από τις αντεπιθέσεις τους, ο Παπακωνσταντίνου μετά από πάσα του Κούρτη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης για την μεγάλη αυτή επιτυχία της Περιφερειακής ομάδας του Αιγαίου είπε: «Η Περιφερειακή ομάδα του Αιγαίου αγωνίστηκε με τις άλλες Περιφέρειες και έχει φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Περιφερειακής ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου. Στις 7 Μαΐου θα πάρει μέρος στο μεγάλο τελικό των ΕΠΣ όλης της Ελλάδος.
Αυτή η επιτυχία των νέων λέει πάρα πολλά γιατί συμμετέχουν σ’ αυτήν την ομάδα και παιδιά από τις Κυκλάδες, όπως και από άλλα νησιά και δείχνει αυτό που λέω πάντα, ότι στα νησιά υπάρχουν ταλέντα, υπάρχουν παιδιά που αξίζει να τα προσέξει κανείς και τους αξίζει να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αρκεί να τους δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες και οι ομάδες που παίζουν και οι προπονητές που ασχολούνται μ’ αυτά τα παιδιά να τα προσέχουν ακόμη περισσότερο, ώστε να υπάρχει η ανάλογη υποδομή για να έχουν τις απαραίτητες βάσεις για να προχωρήσουν παραπάνω. Στο πλαίσιο των αγώνων της ΕΠΣ, έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα το τουρνουά των προπαίδων. Είναι ένας νέος θεσμός, εμείς ως ΕΠΣ έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα από πέρυσι σ’ αυτή την κατηγορία, αφού οργανώσαμε πρωτάθλημα ειδικό για τους προπαίδες όπου συμμετέχουν ομάδες και ακαδημίες. Αυτό φάνηκε στο τουρνουά που αγωνιστήκαμε γιατί είχαμε μια σαφέστατη βελτίωση. Αγωνίστηκαν παιδιά από όλα τα νησιά και αυτό δείχνει ότι υπάρχει υλικό, υπάρχει η δίψα για ποδόσφαιρο αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλοι προπονητές και παράγοντες για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά ώστε να κάνουν το παραπάνω βήμα».

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares