Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 18:22

''Χ'' στη Νεάπολη ο Πανθηραϊκός

Με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει ο Πανθηραϊκός από το γήπεδο της Νεάπολης, αφού στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ιωνικό, ο Πανθηραϊκός αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70', αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Ο Πανθηραϊκός είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 20ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπακάλης με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Λαζαρίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης με σέντρα βρήκε τον Μκρτσιάν που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38' ο Ιωνικός είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Πέεφ να κάνει ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Πουρής εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα που απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού Λέτσο, με τον βοηθό διαιτητή στη συνέχεια της φάσης να υποδεικνύει οφσάιντ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανθηραϊκός φάνηκε να χάνει την συγκέντρωσή του και έτσι στο 47' ο Ιωνικός έφτασε στην ισοφάριση με γκολ που πέτυχε ο Αργυρίου. Στο 57' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σαπαλίδη.

Στη συνέχεια ο Πανθηραϊκός είχε ξανά καλή παρουσία και έχασε σημαντική ευκαιρία για να πετύχει το 1-2, με τον Γαρυφαλλόπουλο αρχικά να μην προλαβαίνει τον Λέτσο και τον Παπίτσα στη συνέχεια να αστοχεί από μακριά.

Στο 71' Ο Πανθηραϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπακάλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά όμως το αριθμητικό μειονέκτημα και την πίεση του αντιπάλου, ο Πανθηραϊκός αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να περιορίσει τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων.

Στο 82' μάλιστα η ομάδα μας έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου η μπάλα έφτασε στον Μωραϊτη που σούταρε με το δεξί, όμως ο Βουρλούμης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή του τέρματος.

'Ετσι, έπειτα από 8 λεπτά καθυστερήσεων το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. 

Διαιτητής τη συνάντησης ήταν ο κ. Κόλλιας με βοηθούς του τους κ.κ. Κωνσταντόπουλο και Πυργάκη.

Συνθέσεις:

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Προβατίδης (51' Βουρλούμης), Κρητικός, Μεϊμάρογλου, Ζαφειρίδης (46' Αργυρίου), Πέεφ, Σιμιτσής, Ντούλιας (85' λ.τρ. Ζέλο), Σαπαλίδης, Καραλής

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Λούκα,Μωραΐτης,Γαρυφαλλόπουλος (73' Φύτρος), Λαζαρίδης (66' Κωλέτσης), Μπακάλης, Σαββίδης, Πόνσε (61' Παπίτσας). 

Αναπληρωματικοί: Ζωντός, Παραλίκης, Βλαβιανός, Αρβανίτης, Παπίτσας, Κωλέτσης, Φύτρος

Ιωνικός - Πανθηραϊκος [Live Score]

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares