Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 23:37

Γκούμας: «Χρειαζόμαστε ένα μήνα»

Ο Πανσιφναϊκός ατύχησε να αντιμετωπίσει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, με μία από τις καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων με το καλημέρα των φετινών του υποχρεώσεων με αποτέλεσμα να συντριβεί στην έδρα του.

Η διαφορά των δύο ομάδων δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητο πως η ομάδα της Σίφνου δέχθηκε 4 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά.

Ο Νικηφόρος Γκούμας εξηγεί στις δηλώσεις στο sportcyclades.gr την κατάσταση της ομάδας του και τον χρόνο που χρειάζεται ο Πανσιφναϊκός για να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρωτάθλημα. «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους Κυκλαδίτες. Βρισκόμενοι στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μας και έχοντας πατήσει μία μόνο φορά κανονικό γήπεδο, με χίλια προβλήματα, απουσίες και ελάχιστα παιδιά να έχουν ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος της ως τώρα προετοιμασίες. Γνωρίζαμε ότι δεν θα είχαμε καμία τύχη απέναντι στο ΑΟ Σύρου, που είναι σχεδόν έτοιμος με 40 ημέρες προετοιμασία και 5 ήδη φιλικά. Δεν ήταν κριτήριο σοβαρό για εμάς το σημερινό παιχνίδι, καθώς χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη για να είμαστε σε ένα κάπως καλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στον ΑΟΣ και καλή σεζόν».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares