×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 13:12

Παπαματθαιάκης: Σημείο κλειδί να προηγηθούμε πρώτοι

Διατεθειμένος να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς παρουσιάζεται ο Πανθηραϊκός ο οποίος σήμερα το βράδυ στις 1.00 θα ταξιδέψει με προορισμό τη Ρόδο ενόψει του μεθαυριανού αγώνα που ακολουθεί με τον Ιάλυσο, στο Οικονομίδειο.

Τα νέα όσον αφορά το ιατρικό δελτίο της ομάδας αυτή τη φορά είναι ευχάριστα αφού ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θα έχει στη διάθεση του τον Περιάλη που ξεπέρασε το διάστρεμμα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Νεάπολη όπως και επίσης και τον Κουμπαρούλη. Αντίθετα, εκτός μάχης έχει τεθέι ο τιμωρημένος Μπακάλης καθώς επισης και ο τραυματίας Πόνσε. Ο Κρητικός προπονητής αναφερόμενος στον αγώνα απέναντι στους “τοξοβόλους” τόνισε:

«Πάντα ο Ιάλυσος μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός. Προμηνύεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς. Παρ” όλα αυτά θεωρώ ότι είμαστε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για τα σημεία κλειδιά του αγώνα, ο έμπειρος προπονητής είπε:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να προηγηθούμε πρώτοι. Αυτό θα είναι το κλειδί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να ελέγξουμε εμείς το σκορ του παιχνιδιου». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares