Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 23:11

Τζούρος: Το θέλαμε περισσότερο και το αποδείξαμε

Συγκαταλέγεται στα ταλέντα του Σαντορινιού ποδοσφαίρου και το καλοκαίρι αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, με τον ίδιο τελικά να επιλέγει την Λάβα για να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα στα «μεγάλα» σαλόνια των Κυκλάδων.

 Ο λόγος για τον 16χρονο Αποστόλη Τζούρο, ο οποίος την Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των «Βυσσινί», η οποία συνοδεύτηκε από ευρεία νίκη με 2-4 επί του Πάγου.

Ο ίδιος σε αποκλειστικές δηλώσεις στο sportcyclades.gr, μιλώντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είπε: «Ηταν ενα παιχνδι πολυ δυνατο το ηθελαν και οι δυο ομαδες, αλλα πιστευω οτι το θελαμε περισσοτερο και αυτο το αποδειξαμε μεσα στο γηπεδο απο το πρωτο εως το τελευτεο λεπτο.Τωρα κοιταμε το παιχνιδι με τον Πανναξιακο και θα δουλεψουμε σωστα ωστε να φερουμε το επιθυμητο αποτελεσμα».

Πως είδες την δική σου πρώτη συμμετοχή στην Λάβα, ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό και με απαιτήσεις το παιχνίδι σε σχέση με αυτά που έπαιζες πέρυσι; «Προσπαθησα να κανω το καλυτερο που μπορουσα πιστευω τα πηγα καλα και ευχαριστω τους συμπαιχτες μου που με βοηθησαν και με κατεύθυναν, αλλα τωρα αρχιζουν ολα. Σιγουρα το πρωταθλημα ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικό νεες απαιτησεις καλυτερες προπονησεις καλυτεροι παιχτες ολα εχουν αλλαξει σε σχεση με περυσι».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; «Θα ειναι πολυ δυνατο διοτι ολες οι ομαδες εχουν ενισχυθει το επιπεδο ανεβηκε πιο πολυ φετος, αλλα εμεις θα κανουμε οτι καλυτερο γινεται για να φανουμε ανταγωνιστικοί».

Πως είδες την αντίπαλη ομάδα του Πάγου; « Ο Παγος ειναι μια πολυ καλη ομαδα με πολυ καλους παιχτες και με εναν πολυ καλο προπονητη, ο οποιος εχει εμπειρια σε αυτες τις κατηγοριες».

Κλείνουμε με μία ευχή: «Ευχομαι σε ολες τις ομαδες καλη πορεια χωρις τραυματισμους».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares