Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:45

Βράζει ο Μαρπησσαικός για την «κοπάνα» Παναγόπουλου | Γαβαλάς προ των πυλών

Κάθε άλλο παρά φιλικό είναι το διαζύγιο του Παναγόπουλου με τον Μαρπησσαϊκό, παρά την προσπάθεια του ίδιου και των «κέντρων παραπληροφόρησης» να παρουσιαστούν αλλιώς τα πράγματα.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μάρπησσας, σε επικοινωνία που είχαμε παρουσιάστηκαν εμφανώς οργισμένοι για την συμπεριφορά και την στάση του περαστικού προπονητή.

Δεν μπορούν να «χωνέψουν» με τίποτα το γεγονός πως την ίδια στιγμή που ο ίδιος επικαλέστηκε λόγους υγείας συγγενικού του προσώπου και τον περίμεναν πίσω, είχε ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα από την Δευτέρα.

Η «περίεργη» αυτή συμπεριφορά του κόουτς, που όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε άλλη ομάδα που να έχει εργαστεί σοβαρά, αφού μόνο για τις ασχολίες του με το στοίχημα ήταν γνωστός. Στο Μαρπησσαϊκό μάλιστα ήλθε μετά την απεριόριστη στήριξη που του δόθηκε παρά το απρόσμενο αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, παρά την τραγική εικόνα στα φιλικά και παρά κάποιες περίεργες και υποτιμητικές του φράσεις στις προπονήσεις.

Να προσθέσουμε και τις δικές μας πληροφορίες, που αναφέρουν πως ενώ ο ίδιος είχε προφορικά συμφωνήσει με τον Μαρπησσαϊκό, δεν σταματούσε να τηλεφωνεί και σε άλλες ομάδες του νομού μας μήπως και βρει κάτι καλύτερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΓΑΒΑΛΑ

Η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού που ξεκινά τις υποχρεώσεις του, την Κυριακή στις 16.30 με τον Νηρέα, ήδη από την στιγμή που αντιλήφθηκε πως έχει να κάνει με αναξιόπιστο άτομο, πρόκειται να δώσει την ευκαιρία σε ένα δικό της παιδί τον διπλωματούχο προπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Γαβαλά.

Σε λίγες ώρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, όπου θα εξηγούνται οι λόγοι που ο Μαρπησσαίοι αισθάνονται εξαπατημένοι και πιθανότατα θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
Η παραπάνω ιστορία είναι διδακτική για όλες τις ομάδες μας και καταδεικνύει πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι παράγοντες στις επιλογές τους, καθώς στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο, παρελαύνουν τακτικά διάφοροι περίεργοι που παριστάνουν τους προπονητές ή τους σωτήρες! 
Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares