Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 23:40

Μ. Παπαματθαιάκης: «Μόνο οφέλη από τέτοια φιλικά»

Ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με τον ΟΦΗ, έμεινε ο προπονητής του Πανθηραϊκού Μανόλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αρχικά για τον αγώνα, ο προπονητής του Πανθηραϊκού, τόνισε: «Ευχαριστούμε τον ΟΦΗ που μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε φιλικά, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς προκειμένου να εκμεταλλευτούμε το κενό που είχαμε λόγο του ρεπό μας. Μόνο κέρδη έχουμε από τέτοιους αγώνες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν καλή προσπάθεια και είχαν καλό πλάνο, τρεξίματα, μετατοπίσεις, όμως μας έλειψε κάτι στην επιθετική γραμμή. Ήταν κάτι ωφέλιμο και μακάρι να έχουμε την ευκαιρία να δίνουμε τέτοιους αγώνες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και τη μάχη που θα γίνει για την άνοδο: «Πραγματικά μας έτυχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δεν θεωρώ ότι έχουμε φέρει αρνητικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς τους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε. Πιστεύω μόνο ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο οποίο κατά γενική ομολογία ήμασταν το αφεντικό της αναμέτρησης. Είμαι πεπεισμένος ότι παιχνίδι με τον παιχνίδι θα βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι περισσότερο για το πρωτάθλημα, ίσως να μπορούμε να το κάνουμε στο τέλος του πρώτου γύρου, οπότε και θα έχουμε σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι συνολικά οι ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές όσο πέρυσι. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης έχει το προβάδισμα ωστόσο και άλλες ομάδες θα απειλήσουν και το πρωτάθλημα θα είναι ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Ο Εργοτέλης και ο Ιωνικός είναι τα φαβορί για την άνοδο, όμως θα έχουμε και άλλες στην πορεία που θα βρεθούν ψηλά. Πολύ καλά έχει ξεκινήσει και η προηγούμενή μου ομάδα ο Ερμής Ζωνιανών και μακάρι να κρατηθεί μέχρι τέλους ψηλά στη βαθμολογία».

Ερωτηθείς για τον ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετώπισε και στην αρχή των φιλικών του αγώνων, αλλά και τώρα, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, ανέφερε: «Το σημαντικό ζήτημα για τον ΟΦΗ την εφετινή χρονιά, θα είναι να μπορεί να διασπάσει συμπαγείς άμυνες, ειδικά μέσα στο γήπεδό του.

Εμείς τον προβληματίσαμε σήμερα και αν καταφέρει να διασπά τις αντίπαλες άμυνες, ο ΟΦΗ σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα έχει πολύ καλό υλικό».

Πηγή: grandsport.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares