Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:38

Πολύ δυνατό τουρνουά... «Τα Νομίκεια έγιναν θεσμός»

Πριν την έναρξη στα ''Νομίκεια 2016'' στο συνεδριακό κέντρο του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου. ΑΟ Θήρας, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός και Μαρκόπουλο είναι έτοιμοι για πολύ δυνατούς αγώνες, κάτι που παραδέχθηκαν και οι τέσσερις προπονητές, αλλά και οι παίκτριες των ομάδων.

Το τουρνουά και η... Ρόγκα

Ο προπονητής  του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ομάδα του  ΑΟ Θήρας  για αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Είναι πολύ καλές οι ομάδες που παίρνουν μέρος, θα γίνουν δυνατοί αγώνες και το τουρνουά  θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για τον τραυματισμό της Πένυς Ρόγκα. «Το χειρουργείο της Πένυς πήγε πολύ καλά.  Σε έναν μήνα θα είναι κοντά μας όπως είπαν οι γιατροί ,  προσωπικά πιστεύω ότι θα επιστρέψει πιο γρήγορα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει άλλο πλάνο. Η Πένυ θα γυρίσει σε 25 μέρες, και μέχρι τότε η Στέλλα Λαγουδάκη θα καλύψει τη θέση. Είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. 

Για το κλίμα του τουρνουά: «Τα συνεχόμενα ματς δίνουν τον ρυθμό. Έχουμε την ευκαιρία να γίνονται ωραία παιχνίδια σε ένα καλό κλίμα. Είμαστε τυχεροί που συμμετέχουμε σε αυτά τα τουρνουά γιατί δεν είναι εύκολο να γίνονται».  

«Να μάθω την ομάδα μου»

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης είπε: «Βρίσκομαι για 3 συνεχόμενα χρονιά στη διοργάνωση και βλέπω  ότι γίνονται βήματα προόδου.  Για εμάς είναι πολύ ήταν πολύ καίριο να βρούμε τέτοια παιχνίδια γιατί ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και είναι μια ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι πολύ χρήσιμο αυτό το τουρνουά γιατί οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και σε βοηθάει να μπεις στο κλίμα των αγώνων. 

Για τις νίκες στα περασμένα «Νομίκεια»: Άλλες εποχές οι περσινές, αυτά… last year. Πιο πολύ προσανατολίζομαι να μάθω την ομάδα μου. Να δω αυτά που έχουμε δουλέψει. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παίζουμε όλο και καλύτερα». 

«Ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς»

Ο τεχνικός του Μαρκόπουλου Γιάννης Νικολάκης είπε: «Θέλουμε ευχαριστήσουμε την ομάδα της Σαντορίνης για την πρόσκληση. Τα Νομίκεια έγιναν θεσμός και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την αγάπη που δείχνει η Σαντορίνη για το βόλεϊ. Εύχομαι να υπάρχει υγεία για όλες τις αθλήτριες γιατί προμηνύεται ένα γερό πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ ενόψει της νέας σεζόν. 

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Δεν οριοθετούμε στόχους για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση έκανε μια πολύ καλή δουλειά και  η ομάδα ενισχύθηκε. Έχουμε κρατήσει χαμηλό προφίλ και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε και στο μέλλον. Το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα με νεαρά κορίτσια και έμπειρες ξένες. Το ζητούμενο είναι να δέσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι  ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η ομάδα στήνεται σε μια προσπάθεια για να μην έχει το άγχος των περασμένων ετών». 

Τέλος ο οικοδεσπότης Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο και τις ομάδες. Το επίπεδο του τουρνουά ολοένα και μεγαλώνει. Θα γίνει μάχη και στα σημερινά ματς, αλλά στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό τεστ, αλλά περιμένουμε τον κόσμο να χαρεί το βόλεϊ και στα δύο παιχνίδια. 

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Για να πετύχει οποιοδήποτε πρότζεκτ πρέπει να έχει σταθερά βήματα. Προς θεού… ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο μπροστά και είναι δύσκολο να χάσει. Όταν η ομάδα δείξει τις δυνατότητες της τότε θα πούμε ότι πάμε για την τετράδα, και όταν μπούμε στην τετράδα δεν θα εφησυχάσουμε όπως κάναμε και πέρσι.   

Η Τέρζιτς και η Μουντάκη είναι καλά και θα είναι στη διάθεσή μας. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο τουρνουά. Δεν με απασχολεί αν κερδίσουμε ή αν χάσουμε, με απασχολεί να κάνουμε βήματα προόδου». 

fc706109d67ceaa0d222556504c91381_XL.jpg

Η ακραία του Παναθηναϊκού Λίτσα Μερτέκη τόνισε: «Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ καλό τουρνουά και να μην έχουμε τραυματισμούς, όπως στο προηγούμενο.

Για συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα και την κούραση: «Η κούραση πάντα υπάρχει γιατί δεν υπάρχουν πολλές μέρες για ξεκούραση. Αλλά εφόσον μας χρειάζεται η Εθνική ομάδα έπρεπε να είμαστε εκεί».

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Ξέρουμε σε τέτοιες εποχές πόσο δύσκολο είναι να γίνονται τέτοια οργανωμένα τουρνουά και για εμάς θα είναι πολύ χρήσιμο, αφού λόγω της δυσκολίας που έχουμε να μην δίνουμε τόσα φιλικά, επειδή απέχουμε από μεγάλα αστικά κέντρα, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πολύτιμο συμπεράσματα, παίζοντας κόντρα σε δυνατές ομάδες».

Η Βιργινία Δικαιούλια του Μαρκόπουλου είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τη Σαντορίνη που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά, στόχος μας είναι να προσφέρουμε θέαμα και πάνω από όλα με υγεία...»

Η αρχηγός του ΑΟΘ Νίκη Μουντάκη είπε: Καλωσορίζουμε τις ομάδες που μας τιμούν με την παρουσία τους και νομίζω ότι θα γίνει διαφήμιση του αθλήματος.

Βρισκόμαστε μια βδομάδα πριν από την έναρξη. Μπαίνουμε σε ρυθμό επίσημων αγώνων για αυτό και ο προπονητής μας είπε να αντιμετωπίσουμε τα ματς σαν επίσημα. Είναι πολύ δυνατά τεστ, αφού οι τέσσερις ομάδες θα είναι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Για τον στόχο κατάκτησης του τουρνουά: «Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδια στα οποία θα εμφανιζόμαστε βελτιωμένες. Ο στόχος δεν είναι ο τίτλος, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε»

Πηγή: volleynews.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares