Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 23:14

Φιλική ισοπαλία για Πανθηραϊκό‏

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Κισσαμικού, που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού το Σάββατο 15/10. 

Η ομάδα της Σαντορίνης είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που θα ξεκινήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη εβδομάδα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας, λόγω της καθυστερημένης άφιξης των διαιτητών της συνάντησης. 

Ο άνεμος που επικρατούσε δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες για γκολ.  Στο 63' ο Κισσαμικός αναπτύχθηκε ωραία από τα πλάγια και η μπάλα έφτασε στον Κίκε ο οποίος έκανε το σουτ, όμως ο Ζωντός μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Κουμπαρούλης δοκίμασε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Λαζαρίδης απογειώθηκε στο αριστερό του παραθυράκι και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 76' η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Ζώνα να βρίσκεται σε καλή θέση, όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Λαζαρίδη. Στο 83' ο Κισσαμικός άγγιξε το γκολ, με τον Τσερκέζο να σουτάρει και τον Κουμπαρούλη να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.

Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τον κ. Βάιλα και την κ. Μαργαρίτη.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης (46' Κωλέτσης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης, Φύτρος (46' Λαζαρίδης), Λούκα (46' Σαββίδης), Γαρυφαλόπουλος, Περιάλης, Μωραΐτης (46' Ζώνας)

Αναπληρωματικοί: Πουρής, Βλαβιανός, Κρίτσας, Πέκα, Ματσιώτας 

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης (46' Τσερκέζος), Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσοντάκης (46' Κουρέλλας), Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (58' Μάριο Μαρτίνεθ), Βλάχος (58' Κίκε), Ποκόνγκ (67' Θέος), Μάντζης (67' Μίλιτς)

 pan.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares