Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 19:42

Πήραμε τη νίκη σε μια κακή ημέρα

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής… Ο Αντώνης Ασημακόπουλος μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο, αφού ο έμπειρος φόργουορντ του Ιπποκράτη ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα της Κω τη νίκη απέναντι στον Πανναξιακό στην πρεμιέρα του 2ο ομίλου του Νότου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο Ασημακόπουλος, με δικό του γκολ-φάουλ στα 25 δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας έκανε το 64-65, ενώ λίγο αργότερα με 2/2 βολές ο ίδιος έκανε το 64-67 ύστερα από άστοχο λέι-απ τον Δαχρετζή.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη των «βυσσινί» και κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στο νησί των Δωδεκανήσων, ο Ασημακόπουλος μίλησε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά.

«Δυστυχώς πραγματοποιήσαμε μια κακή εμφάνιση, ωστόσο κρατάμε μόνο τη νίκη», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ του Ιπποκράτη με 19 πόντους και πρόσθεσε: «Η εμφάνιση αυτή δεν ήταν αντάξια της δουλειάς που κάναμε όλο το καλοκαίρι. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός πως είχαμε κι ένα δύσκολο ταξίδι».

Πως είδε ο Ασημακόπουλος τον φετινό “νέο” Πανναξιακό σε σχέση με τις δύο περυσινές τους αναμετρήσεις; «Ο Πανναξιακός είναι πάντα μια δυνατή και συγκροτημένη ομάδα. Δεν μου δημιούργησε έκπληξη το γεγονός πως παρότι οι περισσότεροι παίκτες ήταν καινούργιοι πάλεψαν μέχρι το τέλος για τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ασημακόπουλος τόνισε: «Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αρχής γεννωμένης από αυτό της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares