Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 19:58

Ατσόνιος αντί Γκούμα στον Πανσιφναϊκό

Ένας από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της δημιουργίας του Πανσιφναϊκού, ο Αντώνης Ατσόνιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νικηφόρη Γκούμα στον πάγκο της ομάδας.

Όπως είχε ανακοινώσει ο κ. Γκούμας αυτό θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι που θα καθόταν στον πάγκο του Πανσιφναϊκού, η διοίκηση του οποίου εμπιστεύεται την θέση του πρώτου προπονητής στον Αντώνη Ατσόνιο.

Η ανακοίνωση

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος ανακοινώνει ότι μετά την παραίτηση του Νικηφόρη Γκούμα από την θέση του προπονητή , το τιμόνι της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Αντώνης Ατσόνιος.

Ο Αντώνης Ατσόνιος υπήρξε ένας από τους προτεργάτες της δημιουργίας αυτού του συλλόγου και αποτελεί σίγουρα το παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους αθλητές μας.

Ακόμα και στα 39 του και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία του δεν τα παράτησε αλλά κατάφερε να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή στο νικηφόρο ξεκίνημα της φετινής μας χρονιάς.

Του ευχόμαστε καλή τύχη και δύναμη στο νέο του ρόλο και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή συνεργασία!

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νικηφόρη Γκούμα για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια , πρώτα ως παίχτης και στη συνέχεια ως προπονητής του ανδρικού τμήματος και του εύχεται καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

Οι δρόμοι μας χωρίζουν ως φίλοι και ευχόμαστε κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν.....

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares