Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 19:17

Σεβασμός για την προσπάθεια του Πανναξιακού

Η επιστροφή της Νίκης Αμαρουσίου στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τέσσερα χρόνια δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ με σκορ 88-80.

Η αθηναϊκή ομάδα ταξίδεψε στην Κρήτη με σημαντικές απουσίες, αφού παρατάχθηκε χωρίς τους Σκούταρη και Οικονόμου. Παρόλα αυτά, κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους της, έμεινε μέσα στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά έναν κακό πεντάλεπτο στην τρίτη περίοδο έμελλε να της στοιχίσει και τη νίκη.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Αντώνης Τσέκενης, και ο ταμίας της ομάδας, ο Μανώλης Περάκης, κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες τους για την υπερπροσπάθειά τους και το γεγονός ότι πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα για τη νίκη παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ο επί τρία συναπτά έτη προπονητής της Νίκης, ο Νίκος Χρυσόγελος μίλησε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοτάρα, τόσο για τον αγώνα της πρεμιέρας, όσο και για τον επικείμενο της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακό στο Μαρούσι.

«Σε μια δύσκολη έδρα, εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Χρυσόγελος και πρόσθεσε: «Προδοθήκαμε, ωστόσο, από τις δυνάμεις μας λόγω των ελλείψεων που είχαμε και μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος για τον αγώνα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου, ο Χρυσόγελος τόνισε: «Μπορεί να μην γνωρίζουμε πολύ καλά τον Πανναξιακό, αφού πρόκειται για μια ουσιαστικά καινούργια ομάδα, αλλά σεβόμαστε τον αντίπαλό μας για την μεγάλη προσπάθεια και την θέληση που κατέλαβε το καλοκαίρι ώστε να κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Εμείς θα τους παρέχουμε την καλύτερη φιλοξενία και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη, ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares