Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 15:10

Οι Βετεράνοι Σύρου θα συνεχίσουν να προσφέρουν

Όπως είχαμε αναφέρει, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Σύρου και μετά τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν και την σύσταση του ΔΣ, ο Βαγγέλης Γλύκας παρέμεινε στον προεδρικό θώκο.

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη στα γραφεία των Βετεράνων που στεγάζονται στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο του νησιού, αφού αρκετές είναι οι εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιήσει για την ενισχύσει κυρίως ατόμων από κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ο πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών μιλώντας στην Κοινή Γνώμη, τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συνδέσμου μας που μου έκαναν την τιμή να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Οι Βετεράνοι έχουν ως σκοπό την ενίσχυση και την βοήθεια στον συνάνθρωπο και θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Οι καιροί είναι δύσκολοι και για να επιβιώσουμε πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες και γι' αυτό προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Θα συνεχίσουμε το έργο μας, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο θα δίνουμε φιλικά παιχνίδια τόσο στη Σύρο, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Προσπαθούμε να δίνουμε το παρών σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που μας καλούν, καθώς μπορεί να έχουμε "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά μας παπούτσια όμως το άθλημα είναι για εμάς τρόπος ζωής".     

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. ειναι η εξης:

Πρόεδρος - Βαγγέλης Γλύκας

Α αντιπρόεδρος - θεμης Κουτρας

Β αντιπρόεδρος Γιαννης Μιχαλοβιτς

Γεν. Γραμματεας - Γιαννης Κουμπής

Ταμειας - Λεοναρδος χαλαβαζης

Δημοσιες σχεσεις Μανωλης Μωτος

Μελος Θανάσης Συλιβάνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares