Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 23:24

Θέλουμε την στήριξη σας... Θα σας κάνουμε υπερηφανους!

Στιγμές βγαλμένες από το παρελθόν έζησε σήμερα το γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες πτοκειένου να ενισχύσει τις προσπάθειες τον ποδοσφαιριστών του ΑΟ Σύρου που πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με 3-2 κόντρα στον Πανναξιακό.

Το όνομα του αντιπάλου και η κρισημότητα του αγώνα, έδειξαν ότι ο κόσμος της Σύρου αγαπάει το ποδόσφαιρο και αν θέλει μπορεί να γινει ο δωδέκατος παίκτης του πρωτοπόρου ΑΟ Σύρου.

Η διοίκηση της ομάδας με αφορμή αυτή την στήριξη εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου, που περιέχει και τα συγχαρητήρια προς την αστυνομία για την τήρηση της τάξης στο ντέρμπι:

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κόσμο της Συρου που γέμισε το γήπεδο, και στήριξε την ομάδα μας δημιουργώντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Ξέρουμε πως το σημερινό που ζησαμε είναι μόνο ή αρχη , σας υποσχομαστε ομως πως μεσα από τη σκληρή δουλειά και τις επίπονες προπονήσεις θα σας κάνουμε αρκετές φορές ακόμα υπερήφανους το μονο που ζητάμε από εσας ειναι την στήριξη σας σε κάθε παιχνιδι.

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία για τη συνδρομή της έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares