Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 10:42

Η απάντηση του ΑΟ Σύρου στον Πανναξιακό

 Απάντηση στην ανακοίνωση του Πανναξιακού έδωσε στην δημοσιότητα πριν λίγο ο ΑΟ Σύρου.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί υπερβολικά τα όσα υποστηρίζει ο Πανναξιακός και απαντά σε αρκετά ειρωνικό ύφος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Διαβάσαμε και μείναμε έκπληκτοι, την ανακοίνωση διαμαρτυρίας και αγανάκτησης του Πανναξιακού για τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Κυριακής.

Προφανώς η διοίκηση της ομάδας θέλει να «χαϊδέψει» τους οπαδούς που την ακολούθησαν στη Σύρο και «ανακάλυψε» συκοφαντίες και υπερβολές γι’ αυτόν τον σκληρό πυρήνα των φίλων του Πανναξιακού, που τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον παίρνει συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά του σε όποια γήπεδα των Κυκλάδων δίνει το «παρών».

Όπως στον τελικό της Πάρου το 2015 που πετούσαν μπουκάλια και κουτάκια μπίρας σε γυναίκες που είχαν ακολουθήσει τον ΑΟΣ. Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε και τους παίκτες του Πανθηραϊκού τι αντιμετώπισαν πέρυσι μέσα στη Νάξο, από αυτές τις«Αρσακειάδες» των Κυκλάδων που διδάσκουν ήθος και πολιτισμό.

Ο Πανναξιακός λοιπόν ανακάλυψε συκοφαντίες γι’ αυτούς τους αγνούς φιλάθλους, οι οποίοι την Κυριακή, από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο έβριζαν και προκαλούσαν τους Συριανούς φιλάθλους που κάθονταν στην εξέδρα.

Επιπλέον κατηγορεί τον πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργο Φώσκολο ότι χρησιμοποίησε την αστυνομία για να προκαλεί.

Αντί να δώσει συγχαρητήρια στην αστυνομία που επιτέλεσε άψογα το καθήκον της και πραγματικά δεν άνοιξε μύτη στο ντέρμπι «είδε» ό,τι ήθελε. Χαρακτηρίζει επίσης εχθρικό και απολίτιστο(!) το περιβάλλον του γηπέδου.

Προφανώς οι αγνοί οπαδοί του Πανναξιακού στα εντός έδρας παιχνίδια υποδέχονται τους φίλους των αντιπάλων ομάδων με ανθοδέσμες, οπότε λογικό είναι η διοίκηση της ομάδας τους να χαρακτηρίζει το περιβάλλον του γηπέδου της Άνω Σύρου απολίτιστο.

Επίσης δεν είδε καν ότι τιμωρημένος παράγοντας της ομάδας της Νάξου έκανε βολτούλες μέσα στο γήπεδο, ούτε φυσικά τον τερματοφύλακα Τσουκαλά να κάνει άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Εμείς θεωρούμε ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με κάποιες στιγμές έντασης και τίποτα παραπάνω. Ο κόσμος της Σύρου έδειξε τη δύναμή του και για άλλη μια φορά τον ευχαριστούμε.

Σταματήστε λοιπόν να εμφανίζεστε δήθεν αγανακτισμένοι και να ζητάτε τιμωρίες και υπευθύνους για κάτι που δεν υπάρχει.

Υ.Γ. Φυσικά και ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος δέχεται την πρόσκλησή σας για φιλοξενία στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε το γήπεδο του Πανναξιακού είναι γούρικο, τα τελευταία χρόνια, για τον ΑΟΣ…

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares