Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 12:11

Λάβα: Θα αγωνιζόμαστε μόνο με «έγκυρους» παρατηρητές

 

Το φαινόμενο με τους «αμφιλεγόμενης προέλευσης» παρατηρητές αγώνων επαναφέρει η Λάβα Εμπορείου, καθώς με ανακοίνωση της και με έγγραφο της ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να αγωνιστεί σε αγώνα που θα έχει οριστεί κάποιος παρατηρητής, που δεν είναι δηλωμένος στα μητρώα της ΕΠΟ ή δεν είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, με τους παρατηρητές να παίζουν τον ρόλο «γλάστρας» η ακόμη χειρότερο να αποκρύπτουν γεγονότα από τις εκθέσεις τους. Μάλιστα η ομάδα της Σαντορίνης προαναγγέλλει την δημοσίευση ανακοίνωσης, η οποία θα κάνει αίσθηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάβας

Η ακόλουθη ανακοίνωση έχει σκοπό να προστατέψει την ομάδα μας απο παράτυπους και κακόβουλους παρατηρητές οι οποίοι εχουν σαν αρχή τα προσωπικά τους συμφέροντα, καθώς και τα συμφέροντα άλλων τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε ανακοίνωση όλων εκείνων που υπηρετούν το ποδόσφαιρο μας και ασελγούν πάνω στα σωματεία μας

Αριθμός Πρώτοκολου 23 ΠΡΟΣ : Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Επιτροπη ορισμού αγώνων Θέμα : ορισμός παρατηρητή

Κύριοι , Θελουμε να σας ενημερώσουμε οτι η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα πρωταθλήματος εφόσον ορίσετε παρατηρητή που δεν πληρεί της προϋποθέσεις και δεν υπάρχει στους πίνακες της Επο η οποία έχει σταλεί από την ένωση μας .

Θα δεχτούμε μόνο μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων 

​​​​​​​​Θήρα 27.10.2016 Το ΔΣ της ΛΑΒΑΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

DSC_0483.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares