Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 21:04

Δυναμική επιστροφή στις νίκες για τον Πανθηραϊκό

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Πανθηραϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας πιο δύσκολα απ όσο φανερώνει το τελικό 3-0 της ΑΕΕΚ - ΙΝΚΑ, φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς και τη 7η θέση. Από την άλλη η Χανιώτικη ομάδα έμεινε στην 11η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Οι νησιώτες έβγαλαν το καλύτερο τους πρόσωπο στην επανάληψη, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18′ με τον Λούκα να γράφει το 1-0 από τα έντεκα βήματα. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 7′ το φάουλ του Ντεντάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 25′ το σουτ του Φύτρου δεν βρήκε στόχο. 

Στο 35′ ο Φύτρος εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Παπίτσα πέρασε άουτ, με τον Λαζαρίδη στο 45′ να σουτάρει και τον Καρβουνιάρη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο 64′ 0 Γιακουμάκης σούταρε η μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 66′ η κεφαλιά του Μκρτσιαν δεν βρήκε στόχο. Στο 77′ ο Παπαθανασίου θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1, ομως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 80′ πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής απώλεσε την ευκαιρία.

Στο 84′ ο Πόνσε σούταρε και ο Γεωργίου έδιωξε εντυπωσιακά, με τον Παπίτσα στο 88′ να δίνει στο Μωραϊτη και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 2-0.Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Περιάλης στο 91′.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιαν, Κουμπαρούλης (5′ λ.τρ. Λούκας), Μπακάλης, Φύτρος, Λαζαρίδης (65′ Πόνσε), Περιάλης, Ζώνας (67′ Μωραϊτης), Παπίτσας.

ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Γεωργίου, Σφακιωτάκης (87′ Τσίτσας), Λέντι (60′ Γωνιωτάκης), Καρβουνιάρης, Γιακουμάκης (65′ Παπαθανασιου), Κομπογενητάκης, Ζντραγκοβιτς, Παληγιώργος, Δρακάκης, Βεστάκης, Ντεντάκης.

Το Live Score

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares