Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 21:13

Ώρα Ευθύνης: «Η ΕΠΣ σιωπά και απουσιάζει»

Με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις - καταγγελίες του Πανναξιακού και της Λάβας, οι οποίες έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας μέσω των ΜΜΕ, ο συνδυασμός της μειοψηφίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ''Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' με ανακοίνωση του ζητά την τοποθέτηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μάλιστα η ανακοίνωση κλείνει επαναφέροντας στο προσκήνιο την ανακοίνωση του παραιτηθέντα αντιπροέδρου της ΕΠΣ κ. Φουτάκογλου, που μιλούσε για άνιση μεταχείριση.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Επειδή τις τελευταίες ημέρες  διαβάζουμε διάφορες  καταγγελίες από ομάδες αλλά και από δημοσιεύσεις διαφόρων site τοπικών και μη , περιμέναμε να δούμε μια απάντηση ή τοποθέτηση από το προεδρείο της ΕΠΣ.

 Μάλλον όμως φαίνεται πως αδίκως περιμένουμε!!!. Η ΕΠΣ  σιωπά και απουσιάζει!!!  Απουσιάζει γενικότερα , φαίνεται πως χάθηκε το ενδιαφέρον!!!. Από ότι μαθαίνουμε ο μοναδικός «επισκέπτης» το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της ΕΠΣ είναι ο «σύμβουλος» του προέδρου.  Ωστόσο τα σωματεία περιμένουν απαντήσεις….

Τελικά συμβαίνουν τα όσα καταγγέλλονται;; ποιος θα απαντήσει;;; το ποδόσφαιρο ενώνει τελικά ή χωρίζει;;; υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη προς όλα τα σωματεία ;;; Λειτουργεί η ΕΠΣ Κυκλάδων ναι ή όχι;;;

Μερικά από τα ερωτήματα ( από τόσα άλλα που μπορεί να υπάρχουν) που χρήζουν κάποιας απάντησης . Το προεδρείο της ΕΠΣ οφείλει να απαντήσει , γιατί αλλιώς θα βγουν αληθινά τα όσα είχε καταγγείλει με την παραίτησή του ο πρώην Α΄ Αντιπρόεδρος  της ΕΠΣ κ. Φουτάκογλου , περί άνισης μεταχείρισης των ομάδων και για αποφάσεις συγκεκριμένης παρέας.

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares