Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 22:36

Επικίνδυνος αντίπαλος ο Πανναξιακός

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ “SPORTCYCLADES” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ 3/3 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΕΚΤΟ ΠΑΙΚΤΗ» Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ “SPORTCYCLADES” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ 3/3 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΕΚΤΟ ΠΑΙΚΤΗ»

Πρόκειται για τον εμψυχωτή στις μεγάλες στιγμές. Τον μεγάλο σκόρερ. Αγωνίζεται πάνω από 20 χρόνια στο σωματείο κι όπως λένε όλοι οι μπασκετόφιλοι στην Θήβα «όταν παίζει ο Χαρατσής, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Ο αρχηγός του Κάδμου και δεύτερος σκόρερ της ομάδας του μετά το πέρας και της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής με 49 πόντους, πίσω από τον Γιάννη Γκρινιάρη, μίλησε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για την μέχρι τώρα πορεία του σωματείου του νομού Βοιωτίας, που μετράει 3/3 νίκες, για τον κόσμο της Θήβας και για τον επικείμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανναξιακό την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Ένας αντίπαλος που ξυπνάει …δυσάρεστες αναμνήσεις στην ομάδα της Νάξου, αφού ο Κάδμος ήταν αυτός που την περυσινή σεζόν της έσπασε το εντός έδρας αήττητο στις 16 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κερδίζοντας την με σκορ 69-66 (η πρώτη φωτογραφία από το συγκεκριμένο ματς). Στον επαναληπτικό, στην Θήβα οι νησιώτες ηττήθηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά με σκορ 69-53 στο φινάλε του πρωταθλήματος στις 23 Απριλίου.

Και στα δύο παιχνίδια, ο Χαρατσής ήταν από τους πρώτους σκόρερ του Κάδμου, αφού στο πρώτο πέτυχε 18 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ στη Θήβα πέτυχε 16 με ένα τρίποντο επίσης. Ας απολαύσουμε λοιπόν τον μεγάλο αρχηγό του Κάδμου σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

kadmos_1.jpg- Θεωρείς πως το νικηφόρο σερί του Κάδμου οφείλεται στο θέμα δουλειάς, ή βοήθησαν κάποιες συγκυρίες όπως η τύχη;

- «Θεωρώ καθαρά ότι η ομάδα έχει αποκτήσει εμπειρία. Συγκεκριμένα παιχνίδια στο παρελθόν τα έχουμε χάσει. Μπορεί πλέον να διαχειριστεί καταστάσεις κι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό. Έχουμε κερδίσει γιατί στα κύρια σημεία ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Χειριστήκαμε κάποιες καταστάσεις καλύτερα από τον αντίπαλο. Είναι θέμα δουλειάς. Δεν είναι θέμα τύχης. Σε συγκεκριμένα ταξίδια και σε συγκεκριμένα παιχνίδια στο παρελθόν έχουμε χάσει στο τέλος, ενώ ήμασταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα έχει καταφέρει να μένει συγκεντρωμένη μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και να μπορεί να κερδίζει τα συγκεκριμένα ματς».  

- Μετά το 3/3 ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, ή είναι ακόμη πολύ νωρίς;

- «Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Εμείς σαν ομάδα παίζουμε κάθε Κυριακή έναν τελικό. Έτσι το έχουμε δει όλα τα παιδιά, οι προπονητές και ο κόσμος. Ακόμη κι αν χάναμε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη (η τρίτη φωτογραφία από το συγκεκριμένο ματς) το ίδιο σημασία θα είχε το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχει στόχος, δεν μας αγχώνει σαν ομάδα. Απλά εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο ο Πανναξιακός. Δεν κοιτάμε ούτε αποτελέσματα, ούτε βαθμολογία. Σίγουρα, με τις μέχρι τώρα νίκες που έχει πετύχει ο Κάδμος έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση της ομάδας, η ψυχολογία που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Τα παιδιά όλα προσπαθούμε για το καλύτερο. Υπάρχει φοβερό κλίμα στην ομάδα, στα αποδυτήρια και υπάρχει ένας βασικός κορμός παικτών από πέρυσι που στο τέλος θεωρούσαμε πως έπρεπε να είμαστε μια ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για την Β’ εθνική. Πλέον, η οργάνωση που έχει αποκτήσει η ομάδα διοικητικά – αγωνιστικά μαζί με τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την ομάδα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

- Είσαι στην ομάδα σχεδόν 20 χρόνια. Ο κόσμος της Θήβας δείχνει για ακόμη μια χρονιά να έχει «αγκαλιάσει» τον Κάδμο με την παρουσία του στο γήπεδο και να «διψάει» για μπάσκετ. Ένα σχόλιο για αυτό…

 

- «Εμείς χρωστάμε πάρα πολλά στον κόσμο της ομάδας. Καταρχήν αν δεν υπήρχε αυτός ο κόσμος όλος να έχει …αγκαλιάσει τον Κάδμο, δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι οφείλουμε στον κόσμο να πανηγυρίσει έναν τίτλο σε εθνική κατηγορία. Θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορέσουμε να τους κάνουμε. Ο κόσμος της Θήβας είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας. Και το λέω αυτό γιατί ο κόσμος που είναι δίπλα μας δεν έρχεται στο γήπεδο γιατί δεν έχει να κάνει κάτι την Κυριακή, έρχεται εκτός, έρχεται σε νησιά. Θέλει μεγάλη προσπάθεια να στηρίξεις την ομάδα. Δεν έχουμε οπαδούς, έχουμε φιλάθλους σαν ομάδα».

- Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανναξιακό. Μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περυσινή που αντιμετωπίσατε και ήδη μετράει τρεις ήττες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εκτιμάς, πως είναι ικανός να κάνει τη ζημιά την Κυριακή;

 

«Θεωρώ πως ο Πανναξιακός δεν έχει καμία σχέση με τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Εμείς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ και δεν κοιτάμε βαθμολογίες ξέρουμε πολύ καλά πως θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που θα του ευχαριστηθεί ο κόσμος και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Πανναξιακός έχει κάνει τρεις ήττες που θα μπορούσε να είχε κάνει τρεις νίκες αυτή τη στιγμή όπως είχαν εξελιχθεί τα μέχρι τώρα παιχνίδια του, έτσι κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μία νίκη με τον Άρη Νίκαιας που σχετικά κερδίσαμε εύκολα. Δεν έχει σημασία ποιος έχει κάνει τρεις νίκες και ποιος τρεις ήττες. Το μομέντουμ δείχνει Κάδμο λόγω ρυθμού νικών, αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες γιατί το παιχνίδι θα γίνει πρωί κάτι το οποίο …βολεύει τον Πανναξιακό που έχει μάθει να παίζει πρωί. Δουλεύουμε και πάνω σε αυτό κι εκτιμώ πως θα είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη».

kadmos_3.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares