Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 23:15

Κούτρας: θέλουν παρατηρητές; Ας αναλάβουν να τους πληρώσουν!

Αντιδράσεις έχει φέρει στις ομάδες η απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων να χρεώνει της ομάδες με εξοδολόγια παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας. Αντιδράσεις έχει φέρει στις ομάδες η απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων να χρεώνει της ομάδες με εξοδολόγια παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας.

Θέμα με τα εξοδολόγια των παρατηρητών διαιτησίας θέτει με δηλώσεις του, εκφράζοντας τις απόψεις ολόκληρου του Δ.Σ του ΑΟ Πάγου, ο Θέμης Κούτρας νυν ταμίας της ομάδας και προ τετραετίας ταμίας της ΕΠΣΚ Θεωρεί απαράδεκτη την περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση των ομάδων.

Ο κ. Κούτρας επικαλούμενος πως επί θητείας του τα ανάλογα έξοδα επιβάρυναν το ταμείο της επιτροπής διαιτησίας, με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ζητά να γίνεται και τώρα το ίδιο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Πάγου δεν είναι η μοναδική, καθώς και η ομάδα της Λάβας επιβαρύνθηκε στα εξοδολόγια με 150€, πράγμα που έφερε τις αντιδράσεις τον ανθρώπων από την ομάδα της Σαντορίνης, οι οποίοι δεν δέχτηκαν να πληρώσουν αυτό το ποσό για τους δικούς τους λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Κούτρα:

«Αυτά που υποστηρίζω είναι εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας και όχι προσωπικές μου μόνο απόψεις. Την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον Πανναξιακό ειδοποιηθήκαμε από τον διαιτητή πως δεν θα ξεκινούσε το ματς αν δεν εξωφλείτο το εξοδολόγιο του παρατηρητή διαιτησίας, που μάλιστα δεν ήταν σύννομα ορισμένος καθώς είναι πατέρας εν ενεργεία διαιτητή. Πραγματικά δεν θα το πληρώναμε, αλλά σκεφθήκαμε την ταλαιπωρία της ομάδας της Νάξου και την επιθυμία των παιδιών να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήμουν στην Ένωση και μάλιστα για μία τετραετία Ταμίας, η επιτροπή διαιτησίας όταν έκρινε πως χρειαζόταν παρατηρητής πάντα πλήρωνε από το ταμείο της που ήταν εύρωστο, ενώ κάποιες φορές είχε πληρώσει και εξοδολόγια διαιτησίας.

Ποτέ όσα χρόνια ήμουν ταμίας στην Ένωση δεν ζήτησαν ούτε ένα ευρώ από τις ομάδες. Τώρα πως ζητούν από τις ομάδες που αιμορραγούν να πληρώσουν και μάλιστα τις εκβιάζουν ότι δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας αν δεν πληρωθεί το εξοδολόγιο του παρατηρητή. Έστειλαν στην Λάβα παρατηρητή διαιτησίας από εδώ την Σύρο και παρατηρητή αγώνα από την Πάρο. Ξέρω ότι στην Λάβα δεν το πλήρωσαν και καλά έκαναν», είπε ο Ταμίας του Πάγου και συνέχισε καυτηριάζοντας την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων:«Πάρθηκε μία απόφαση ότι πρέπει να ορίζουν παρατηρητή διαιτησίας. Εγώ ξέρω ότι υπάρχει το ταμείο από τα ποσοστά των διαιτητών και όταν γίνεται σωστή διαχείριση πάντα το ταμείο έχει χρήματα. Πάντα και όταν χρειαζόταν να πληρώσει εξοδολόγια τα πλήρωνε, όπως επίσης πλήρωνε και για τις σχολές που γινόταν. Ποτέ η επιτροπή δεν ζήτησε χρήματα από τις ομάδες.

Τώρα δεν ξέρω έχει μηδενιστεί το ταμείο; Αν θέλουν να βάλουν παρατηρητή ας αναλάβουν να τον πληρώσουν, όχι να επιβαρυνθούν κι άλλο οι ομάδες και να πληρώνουν και για αυτό, συν όλα τα άλλα έξοδα που έχουν. Αφού γνωρίζουν πως είναι η κατάσταση με τις ομάδες εδώ στις Κυκλάδες και τι αγώνας γίνεται.

Αυτά τα λέω εκ μέρους της ομάδας δεν είναι, επαναλαμβάνω, προσωπικές μου απόψεις. Θέλω να βγουν στην επιφάνεια να τα γνωρίζουν όλοι. Δεν έχω πρόβλημα να τα πω. Δεν μπορεί να μας ζητάνε να πληρώνουμε. Όλοι αιμορραγούμε για να επιβιώσουν οι ομάδες μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares