Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 23:48

Παίχτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος είμαστε όλοι ένα

Ένας από τους σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας της Λάβας είναι αναμφισβήτητα ο Γιώργος Στεφανάκης, ο οποίος φέτος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να ασχοληθεί με το διοικητικό κομμάτι της ομάδας από το Εμπορείο.

Ο κ. Στεφανάκης από την θέση που κατέχει στον σύλλογο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τις μεταγραφικές κινήσεις, ενώ η ποδοσφαιρική του εμπειρία του επιτρέπει να έχει ξεκάθαρη άποψη γι αυτά που γίνονται.

Πάντως ο ίδιος φάνηκε να κρατά χαμηλά τους τόνους, καθώς σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου με 3-1 αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Θύελλα, τόνισε:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα από τα καλυτέρα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες, που έγινε μέσα σε μια φανταστική και άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, που θα πρέπει να πω ότι αποτελεί είναι διαφήμιση για το πρωτάθλημα του νομού μας. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει καρδιά και πίστη στις δυνάμεις της. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε πάνω από όλα να το ευχαριστιόμαστε».

Σε σχετική ερώτηση για τους στόχους και την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ο κ. Στεφανάκης, είπε: «Ο στόχος της ομάδας μας είναι μέρα με την μέρα και  παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι  και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας που πλέον φέτος αυτό που γίνετε και μας στηρίζει δεν μπορεί να περιγράφει με λέξεις ... Μόνο να το ζήσεις . Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Πλέον παίχτες , προπονητής , διοίκηση και κόσμος είμαστε όλοι ένα» .

DSC_0837.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares