Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 20:21

Παραίτηση Καλιακούδα με «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» …

Το τελευταίο παιχνίδι από το πόστο του Γενικού Αρχηγού  της Θύελλας ήταν αυτό του προηγούμενου Σαββάτου με την Λάβα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας, με αποκλειστικές δηλώσεις στο sportcyclades.gr έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την θέση που κατέχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην διοίκηση της ομάδας, όπου είναι εκλεγμένο μέλος.

Καυστική ήταν και η αναφορά του για την ΕΠΣ Κυκλάδων, η στάση της οποίας όπως είπε είναι από τους λόγους της παραίτησης του, καθώς καταγγέλλει ακόμη και μεροληψία.

Η συμβολή του στο οργανωτικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν καταλυτική, καθώς ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την απόκτηση πολλών ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος, μιλάει για παρεμβάσεις στο έργο του, πράγμα το οποίο τον ενόχλησε και σε συνδυασμό με την γενικότερη κατάσταση στο πρωτάθλημα πήρε την απόφαση της παραίτησης: «Έχω πάρει την απόφαση μου και ανακοινώνω την παραίτηση μου από Γενικός Αρχηγός της Θύελλας. Ήταν μια απόφαση που έχω πάρει εδώ και αρκετό καιρό αλλά έκανα υπομονή. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον προπονητή για τη συνεργασία που είχαμε, όπως και τον φίλαθλο κόσμο τους χωριού».

Στη συνέχεια ο κ. Καλιακούδας εξήγησε  τους λόγους της παραίτησης του: «Πάλεψα για το καλύτερο τα δύο χρόνια σε αυτή τη θέση. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μέσα στη διοίκηση δεν με άφησαν να κάνω το έργο μου όπως έπρεπε, κάνοντας παρεμβάσεις και αθετώντας αυτά που είχαμε πει εξ αρχής. Επίσης η γενικότερη κατάσταση της διαιτησίας και της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και η στάση της Θύελλας σε όλα αυτά, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση μου. Η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν πάει καλά και θα πρέπει να είναι δίκαιη προς όλα τα σωματεία γιατί όλα αυτά που κάνει θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα φάει τα μούτρα της στο τέλος. Προφανώς υπάρχει κάποιο σωματείο  ή σωματεία που η ΕΠΣΚ τα κοιτάζει με άλλο μάτι για τους δικούς της λόγους... Όλοι δεν γνωρίζουμε ότι μία ομάδα σπρώχνεται; Ας μην πούμε ονόματα. Σπρώχνεται όμως τι να κάνουμε; Τι μας καλούν να χάνουμε τον χρόνο μας και τα χρήματα μας και να μπαίνουμε στο τρυπάκι αυτό;  Ευτυχώς που υπάρχουν τα βίντεο που μπορούν να δείξουν την αλήθεια».

Αναφορικά με την τιμωρία που του επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή, ο κ. Καλιακούδας τόνισε: «Μπορεί να είπα κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν έβρισα… Απορώ που άκουσε ο κ. Κουζούμης εμένα να βρίζω. Θα μπορούσε να γράψει αυτά που του είπα περί Ένωσης και αρχιδιαιτητή  και να μην γράψει ψέματα. Δεν έχω κα κρύψω τίποτα και εσείς ήσασταν μπροστά στα όσα συνέβησαν και είμαι σίγουρος ότι δεν με ακούσατε να βρίζω.  Όσο αφορά το ήθος μου, αυτό έχει κριθεί από άλλους και δεν περιμένω από κανέναν να με κρίνει».

Υ.Γ. Πάντα θα έχω τον φίλαθλο κόσμο και την ομάδα στην καρδιά μου!  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares