×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 22:15

Φώσκολος: Άρχισαν πάλι το κυνήγι φαντασμάτων

Ανακοινώσεων συνέχεια... Αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρο σε συνέχεια των χθεσινών αποκλειστικών δηλώσεων στο sportcyclades.gr, επανατοποθετήται με νέα ανακοίνωση, απατόντας στις δηλώσεις των Πέτρου Γιαβρούτα και Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, οι οποίοι επέλεξαν το μοναδικό αθλητικό σάιτ όλων των Κυκλαδιτών για να εκφέρουν ελεύθερα την άποψη τους.

Πιστοί στην δημοσιογραφική δεοντολογία, χωρίς δεσμεύσεις απέναντι σε κανέναν λοιπόν σας παρουσιαζουμε την απάντηση του κ. Φώσκολου, που αναφέρει τα εξής:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε διαπιστώσει μια συνεχή εμμονή, διαφόρων ομάδων στην έκδοση ανακοινώσεων διαμαρτυρίας. Θα λέγαμε μάλιστα ότι υπάρχουν εβδομάδες, που αυτές οι ανακοινώσεις είναι περισσότερες από τα γκόλ που μπαίνουν στα γήπεδα το Σαβ/κο. Δεν θα ασχολούμασταν αν δεν φαινόταν ξεκάθαρα σε μερίδα αυτών, η «φωτογράφιση» του Α.Ο. Σύρου ως η πηγή των φοβερών και τρομερών δήθεν αδικιών που δέχονται οι συγκεκριμένες ομάδες.

Προφανώς κάποιοι άρχισαν πάλι το κυνήγι φαντασμάτων και βλέπουν παντού εχθρούς και συνωμοσίες. Με το να μεμψιμοιρεί κάποιος και να επικαλείται συνεχώς αδικίες, το μόνο που καταφέρνει είναι να συγκαταλέγεται στους γραφικούς. Εμείς ως Α.Ο. Σύρου θεωρούμε ότι τίποτα δεν μας έχει χαριστεί, σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ευνοηθεί και σαφώς δικαιότατα, με βάση την εικόνα μας και των στατιστικών στα εως τώρα παιχνίδια είμαστε πρώτοι και αήττητοι. Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε μια απάντηση σε δυο «φίλους». Στον προπονητή και στον Γεν. Αρχηγό της Μυκόνου Θεοφύλακτο Παχατουρίδη και Πέτρο Γιαβρούτα αντίστοιχα. Δυο ανθρώπους που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΑΟΣ αλλά και έχουν τιμηθεί δυο φορές μάλιστα, από τους «υποτιθέμενους» παράγοντες της ομάδας μας, όπως τους χαρακτήρισε ο τεχνικός της Μυκόνου. Θα θέλαμε λοιπόν να τους θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα τους έχει φύγει αρκετές φορές νικήτρια από τη Σύρο χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Επίσης θα θέλαμε να μας πουν ποια ήταν τα φοβερά λάθη της διαιτησίας που αδίκησαν κατάφωρα, όπως υποστηρίζουν την ομάδα τους στο τελευταίο ντέρμπι. Αμφότεροι γνωρίζουν ότι και η διοίκηση του ΑΟΣ έχει «ματώσει» για να μπορεί κάθε χρόνο η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Συνεπώς η προσφορά στα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων δεν είναι προνόμιο μόνο του κ. Κουκά.

Υ.Γ.1: Επειδή κατηγορήθηκα ότι ήμουν στον αγωνιστικό χώρο θέλω να ενημερώσω οτι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τον αθλητή της ομάδας Ηλια Κωτση όπου τελικά δεν αγωνίστηκε και καλέστηκα εσπευσμένα να βρω γιατρό. Στο τέλος μπήκα μέσα(στο χώρο των αποδυτηρίων) να πληρώσω μετά από άδεια που πήρα το εξοδολογιο διαιτησίας και γιατρού και εκει δέχτηκα λεκτική επίθεση απο τον παράφρων εκείνη τη στιγμή Πετρο Γιαβρουτα που είχε το θράσος να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας να κάνει τον μποξερ και να επιδίδεται σε σεξιστικά σχόλια απέναντι σε αθλητή μας. Ο κυριος Γιαβρουτας στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε στην αρχή ως ποδοσφαιριστής μετά ως Γενικός Αρχηγός και μετά ως υπερασπιστής του προέδρου κ.Αλεξανδρου Κουκα που όλοι ξέρουμε την υποχρέωση που εχει στον πρόεδρο του και επίσης όλοι ξέρουμε τον αγώνα που κάνει ο Αλεκος τόσα χρόνια για να έχει σε υψηλό επίπεδο το ποδόσφαιρο της Μυκονου, παράγοντες σαν τον Αλεκο κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει .

Πέτρο Γιαβρούτα γνωριζόμαστε καλά εδώ και πολλά χρόνια. Τίμησες τη φανέλα τους ΑΟΣ με τα δεκάδες γκολ που έχεις πετύχει. Μην πετάς λοιπόν την μπάλα στην εξέδρα τώρα…

Υ.Γ2: Ο κ. Παχατουριδης ας κοιτάξει την ομάδα του και να κάνει την αυτοκριτική του γιατί μία ομάδα μοντέλο ,τα 3 τελευταία χρόνια στερείται επιτυχιών, είναι εκτός τελικών κυπέλλου και Πρωταθλήματος. Κύριε Παχατουριδη αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και μη ψάχνεται άλλοθι σε παρατηρητές σε διαιτητές σε κακές μπάλες σε κακούς αγωνιστικούς χώρους και σε κακούς φωτισμούς, ολα σας φταίνε εκτός απο εσάς,επίσης κ.Παχατουριδη ο τεράστιος κόσμος της Μυκονου γιατί απέχει απο το γήπεδο και η στήριξη δεν είναι αυτοί που πρέπει για την ομάδα σας; Τέλος έχω πολλούς πραγματικούς φίλους στο αγαπημένο μου και πανέμορφο νησί της Μυκονου, θα εξακολουθήσω να έρχομαι για πολλά χρόνια, αγαπώ τους ανθρώπους της τις όμορφες παραλίες και τα must μαγαζιά της, τελικά το συμπέρασμα ειναι οτι λίγοι φίλοι χαίρονται εαν κάποιος προχωρήσει στην ζωή του ,»εξάλλου ο φίλος και το φίδι απο (φ ) αρχίζουν» .

Με εκτίμηση Γεώργιος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares