Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 21:32

Κουκάς: "Ένα γήπεδο μπάσκετ δεν είναι απλά ένα παροδικό έργο "

Την αναγκαιότητα για ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Μύκονο αλλά και για την Mykoleague ανέφερε το μέλος της ΕΣΚ Κυκλάδων αλλά και ιδρυτής του συγκεκριμένου τουρνουά 3on3 που διεξάγεται το "Νησί των ανέμων", Κωνσταντίνος Κουκάς στη προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο νεαρός Μπασκετικός παράγοντας στη συγκεκριμένη ανάρτηση απευθύνεται στον συνονόματο του,  Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά. 

Η σχετική ανάρτηση

Το τουρνουά Mykoleague 3x3 Basketball Tournament και τα άτομα που το τρέχουν είναι περίπτωση o "ένας για τον άλλο" και όλοι για όλους!

Αξιότιμε κ Κωνσταντίνε Κουκά γνωρίζετε ήδη ότι ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ δεν είναι απλά ένα έργο παροδικό. Ότι είναι στέγη αθλητική που την έχει ανάγκη πολύ το νησί μας. Που ενώνει ανθρώπους μεταξύ τους και αυτοί επανενώνονται με τον τόπο τους. 

Δεν είναι αφελής πολυτέλεια. Είναι παρακαταθήκη. Και εύχομαι βαθιά μέσα μου επειδή όλοι αναγνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, η ολοκλήρωσή του να να έρθει χρονικά μαζί με άλλα έργα για την ώρα ημιτελή ή στα σχέδια -στην υγεία, στην παιδεία- που είναι απολύτως απαραίτητα για μια minimum... εύρυθμη νησιωτική ζωή. Κι εμείς μαζί, αρωγοί στην προσπάθειά σας, να ξέρετε.

YΓ Το εύθυμων του συνημμένου σαφώς και δεν είναι ειρωνεία, ελπίζω να εκληφθεί σαν αισιόδοξη ματιά στα πράγματα. Άλλωστε και ο κος Obama μας αποχαιρέτησε με Ελύτη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares