×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 12:18

Βερεσόγλου: Θα ήταν αλλιώς αν παίζαμε στην έδρα μας

Και το όνομα αυτού; Χρήστος Βερεσόγλου. Ο 30χρονος χαφ - που εξ ανάγκης έχει βρει θέση στα στόπερ της ομάδας του Φιλωτίου-, υποδέχεται το Sportcyclades.gr, όπου κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναλύει  την φετινή αγωνιστική περίοδο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην διαχείριση του σκορ η ομάδα του, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ απαντά στο καίριο πρόβλημα του τοπικού συλλόγου, όσον αφορά το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις.

Πολύπειρος βέβαια αφού τα τελευταία χρόνια έχει φορέσει τις εμφανίσεις, εκτός του ΑΜΣ Φιλωτίου, του ΑΕ Αιγίου, της Θύελλας Μοσχάτου αλλά και της ΑΕ Γλυφάδας, εστιάζει στην ομοιογένεια με τους συμπαίκτες του, ενώ δηλώνει απογοητευμένος από το κάθε φορά άδειο γήπεδο του Άγιου Αρσενίου, όπου φιλοξενείται η τοπική ομάδα, μιας και το δημοτικό γήπεδο του Φιλωτίου ανακατασκευάζεται. 

DSC 0057Τέλος "δείχνει" τον Πρωταθλητή την φετινή σεζόν, με μία μικρή επιφύλαξη, ενώ μας εκμυστηρεύεται και τις προθέσεις του για το μέλλον. Ιδού.  

- Χρήστο καλησπέρα. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά φέτος για το Φιλώτι, έτσι δεν είναι; 

Καλησπέρα, ναι η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά μέχρι στιγμής. Αλλιώς περιμέναμε την μέχρι τώρα πορεία μας και αλλιώς πραγματοποιείται.

- Συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα παρά τις καλές εμφανίσεις της.

Το οξύμωρο είναι ότι ξεκινήσαμε με δύο προκρίσεις στο κύπελλο έχοντας πραγματοποιήσει μέτριες εμφανίσεις κ στη συνέχεια που ξεκίνησε η ομάδα να βρίσκει ρυθμό και να παίζει καλά, ήρθαν τρεις συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια με Θύελλα- Πανναξιακό και Μύκονο εκτός, πιστεύω πως δεν έπρεπε να χάσουμε σε κανένα απο τα τρία με βάση την απόδοσή μας.

- Το Φιλώτι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία. Τι πιστεύεις ότι φταίει και δεν μπορεί να φτάσει στην επίτευξη της νίκης;

Το Φιλώτι παίζει καλό ποδόσφαιρο, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, αυτή είναι η γνώμη μου. Και αυτό επειδή προσπαθούμε να κλείσουμε καλά τον αντίπαλο κ όταν βρούμε χώρους στην κόντρα γινόμαστε επικίνδυνοι. Έχουμε πολύ καλες μονάδες, ωστόσο θεωρώ έχουμε θέμα στο να δημιουργήσουμε παιχνίδι, ειδικά απέναντι σε καλά οργανωμένες ομάδες.

- Αυτό πιστεύεις ότι γίνεται επειδή δεν είχατε φιλικά στα πόδια σας πριν ξεκινήσει η χρονιά, ή από κάτι άλλο;DSC 0133

Ίσως επειδή ξεκινήσαμε τέλη Αυγούστου να μην υπήρχε ο χρόνος, ή και οι ομάδες για να κλείσουμε κάποιο φιλικό και αυτό να στοίχισε στο δέσιμο μεταξύ μας. Όμως η ομάδα είναι ίδια με πέρυσι κ δεν μπορώ να πω οτι λείπει η ομοιογένεια.

- Η ομάδα δεν ενισχύθηκε την φετινή χρονιά. Ίσως αυτό να παίζει κάποιο ρόλο στην δεδομένη στιγμή;

Το θέμα της ενίσχυσης είναι θέμα διοίκησης και προπονητή δε μπορώ να πω αν φταίει ή όχι. Σίγουρα δεν έχουμε μεγάλο βάθος, διότι το ρόστερ της ομάδας είναι 16-18 παίκτες συν τους νεαρούς από την δεύτερη ομάδα. Ίσως παίζει ένα μικρό ρόλο, διότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται στη φυσική τους θέση σε όλα τα ματς κ ενδέχεται να μην αποδίδουν το 100%.

DSC 0668-  Με το γήπεδο τι γίνεται; Παίζει και αυτό ρόλο αφού δεν αγωνίζεστε στην φυσική σας έδρα;

Ισχύει και σωστά το ανέφερες, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα. Στο Αγερσανί δεν έχουμε την έδρα που θα θέλαμε και όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και όσον αφορά τον κόσμο. Θεωρώ πως αν αγωνιζόμασταν στο Φιλώτι οι αντίπαλοι θα περνούσαν πολλοί πιο δύσκολα από εκεί.

- Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο; 

Ο κόσμος του Φιλωτίου όχι, από ότι μου έχουν πει και κάποιοι συμπαίκτες μου, που αγωνίστηκαν στη φυσική έδρα της ομάδας, το Φιλώτι έχει πολλούς και ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι προφανώς λόγω απόστασης δεν έρχονται στα παιχνίδια.

- Στα τοπικά πρωταθλήματα ένα πρόβλημα που ακούγεται συνεχώς, είναι το θέμα των πληρωμών. Αντιμετωπίζετε και εσείς κάτι τέτοιο;

Όχι αντιθέτως στο θέμα αυτό προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 

- Το φετινό πρωτάθλημα πως το βλέπεις; Ο ΑΟ Σύρου έχει όντως ένα προβάδισμα για τον τίτλο;DSC 0849

Όταν έχεις ξεκινήσει με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια χρίζεσαι αυτομάτως φαβορί, ωστόσο δεν έχει κριθεί ακόμα ο τίτλος και καλό θα είναι να μην βιάζονται να πανηγυρίσουν από τώρα.

-  Βλέπεις άλλο φαβορί δηλαδή;

Θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποιο "μεγαθήριο" φέτος και δεν υπάρχουν μεγάλες διάφορες ανάμεσα στις ομάδες. Ίσως η Σύρος να είναι μισό επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες, όμως έτσι όπως είναι τώρα η βαθμολογία μόνο η Θύελλα μπορεί να την απειλήσει.

- Αν χτυπούσε το τηλέφωνό σου αυτή την στιγμή, ποιος πρόεδρος  θα ήθελες να είναι; Από πια ομάδα;

Από την Μπαρτσελόνα χαχα

- Οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου ποιες είναι; 

Να είμαι καλά και να παίζω ποδόσφαιρο σε ανταγωνιστικό επίπεδο και σε ομάδες με καλό κλίμα.

-Χρήστο σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου. Θα ήθελα για το τέλος να στείλεις ένα μήνυμα μέσω του Sportcyclades στον κόσμο.

Να αγαπάνε το ποδόσφαιρο να το παρακολουθούν και ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό, γιατί είναι αρκετά πιο αγνό από το επαγγελματικό καθώς  ο παίκτης παίζει για τη φανέλα και για τον κόσμο. Εγώ σ ευχαριστώ Αλεξάνδρε και εσένα κ το σάιτ για αυτή τη συνέντευξη είναι καλό να δίνετε βήμα σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές διότι έχουν πολλά και χρήσιμα πράγματα να καταθέσουν.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares