Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 19:14

ΛΕΜΟΝ: Εκλογές στις 15 Ιανουαρίου

Για τις 15 Ιανουαρίου ορίστηκαν οι εκλογές της ΛΕΜΟΝ έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου της Νάξου.

Ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΝ χαρακτήρισε τις εκλογές μια ευκαιρία για ένα δημιουργικό αύριο στις δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου αποκάλυψε ότι ο αγώνας εντούρο θα μείνει για λίγο στην άκρη, παραμένοντας όμως στα πλάνα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η Γενική Συνέλευση της λέσχης μας έλαβε τέλος επιτυχώς. 28 μέλη μας παρευρέθηκαν και 40 απουσίαζαν. Είμασταν πάνω απο το 1/3 άρα η διαδικασία ξεκίνησε και τελείωσε χωρίς προβλήματα.
Ευχαριστούμε πολύ ολα τα μέλη για την συμμετοχή τους σε αυτή την γενική συνέλευση η οποία κρίνω οτι θα είναι αυτή που θα δώσει την ώθηση σε σημαντικά ζητήματα. Ορίστηκε ημερομηνία των εκλογών μας την 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
Ο λόγος που θα καθυστερήσουν οι εκλογές είναι για να γίνουν χωρίς πίεση χρόνου, με σκοπό να παρθούν οι σωστές αποφάσεις απο αυτούς θα υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για το Νέο Δ.Σ Καλώ ολα τα μέλη το διάστημα του μήνα που μας έρχεται να συσπειρωθούν να συζητήσουν και να παρεβρίσκοντε στα γραφεία τις Τετάρτες. Και εγώ προσωπικά ψήφισα υπέρ στον να γίνουν οι εκλογές με την αλλαγή του χρόνου για ένα και μόνο λόγο. Για να υπάρχει επόμενη μέρα δημιουργική για το τίτλο της ΛΕ.ΜΟ.Ν
Το αρνητικό σημείο είναι η διεξαγωγή του αγώνα ΕNDURO η οποία θα μείνει λίγο στην άκρη για το καλό της λέσχης...... Είμαι σίγουρος οτι όλα θα συντελέσουν για να δομηθεί η ΛΕ.ΜΟ.Ν για μια πολύ καλή διετή πορεία με σωστό προγραμματισμό και δυναμική παρουσία στην μοτοσικλετιστική κοινότητα.
Ευχαριστούμε πολύ το προεδρείο που έφερε εις πέρας την διαδικασία και να σας παρουσιάσουμε και την εφορευτική επιτροπή η οποία θα προετοιμάσει και θα πραγματοποιήσει τις εκλογές. Σαλτερή Μαρία, Ζευγώλης Νίκος, Στέλλα Κύλλη, Βασιλάκη Εμμανουέλα και Στέλλα Σέργη.
Καλή συνέχεια σε όλους».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares