Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 21:08

Για τις παλιές αγάπες να μιλάς…

«Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και όλους όσοι στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθειά μας»… Με αυτές τις 14 λέξεις κι ένα συγκινητικό βίντεο 13 λεπτών και 25 δευτερολέπτων ο Δημήτρης Δαμιανίδης ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεχής παρουσίας στον πάγκο του Πανναξιακού αποχαιρέτησε το καλοκαίρι που μας πέρασε το νησί της Αριάδνης για χάρη της ...ξελογιάστρας Αθήνας.

diam 3Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια κατάφερε να οδηγήσει τον κυκλαδίτικο σύλλογο στις εθνικές κατηγορίες και δη στην Γ’ εθνική, όπου παραμένει και φέτος. Στον …πηγαιμό για την πρωτεύουσα και το σωματείο της Νέας Ιωνίας  (σ.σ. ομάδα Α’ ΕΣΚΑ) άφησε πίσω του χαρές, λύπες, εμπειρίες και κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν. Τα «παιδιά» του, όπως αποκαλεί τους ντόπιους παίκτες που συνεργάστηκε μαζί τους και παραμένουν στην καρδιά του.

Κι εκείνοι όμως δεν τον ξέχασαν. Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και με αφορμή το ρεπό που είχαν, μερίδα παικτών του Πανναξιακού και του τεχνικού τιμ των «κυανόλευκων» πήγαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και είδαν από κοντά την προσπάθεια της νέας ομάδας του Δαμιανίδη και του πρώην συμπαίκτη τους Φαίδων Παγώνη στον αγώνα που έδωσε το αθηναϊκό συγκρότημα κόντρα στην Ηλιούπολη.

Τόσο ο Δαμιανίδης, όσο και ο Παγώνης μπορεί να έχουν περάσει λίγοι μήνες από το καλοκαίρι που αποχαιρέτησαν τη Νάξο, ωστόσο το μυαλό τους και η καρδιά τους είναι εκεί. Παρακολουθούν την πορεία του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής και ετοιμάζονται όπως και οι περισσότεροι περυσινοί μη γηγενείς παίκτες της ομάδας να δουν την προσπάθεια των Τάσου Βάβουλα, Νίκου Μυλωνά, Σπύρου Μάκαρη, Παναγιώτη Καλαβρού και Παναγιώτη Πολίτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Νίκαια κόντρα στον Άρη, αυτή την Κυριακή καιρού και ΠΝΟ επιτρέποντος…

Το “SportCyclades” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στον αγώνα της Νέας Ιωνίας κόντρα στην γηπεδούχο ΦΕΑ στο γειτονικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Δημήτρης Δαμιανίδης και Φαίδων Παγώνης συνομίλησαν στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και αμφότεροι φάνηκαν πεπεισμένοι πως ο Πανναξιακός θα μπορέσει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στην Γ’ εθνική.

- Δημήτρη, ο Πανναξιακός έχει μια πορεία εντελώς αντίθετη σε σχέση με πέρυσι που είχε καταφέρει στην αρχή να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, που εκτιμάς πως οφείλεται αυτό;

- «Εκτιμώ πως αρχικά ήταν άτυχοι, αφού έχασαν δύο ματς στον πόντο. Οι ομάδες οι καινούργιες μέχρι να βρεθούνε θέλουν λίγο χρόνο. Μετά είχαν τα γνωστά προβλήματα, άργησε να στηθεί η ομάδα με το θα κατέβει στο πρωτάθλημα, δεν θα κατέβει. Κι όταν η ομάδα φτιάχτηκε 15 Σεπτέμβρη είναι λογικό να είναι πιο πίσω από τους αντιπάλους της».

- Πως προμηνύεται η συνέχεια του πρωταθλήματος μετά και την πρώτη νίκη του Πανναξιακού επί του Πόλις Καλλιθέας, σε έναν όμιλο που γνωρίζεις καλά από την περυσινή σεζόν;diam 5

- «Όπως είναι έτσι ο όμιλος έχουν περιθώριο να σωθεί η ομάδα εάν πάρουν κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια. Παρά τις ήττες του Πανναξιακού, έχαναν και οι αντίπαλοι. Δηλαδή δεν ξέφευγαν οι άλλοι. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουν οπωσδήποτε ήταν με τον Πόλις και τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να τους απογοητεύουν οι ήττες από Κάδμο, Ιπποκράτη, Πεντέλη, αυτές τις ήττες θα τις κάνουν όλοι όσοι προσπαθούν για τη σωτηρία. Η κακή ήττα ήταν με τον Προμηθέα. Εγώ θεωρώ πως για τα παιδιά που ξέρω θα το παλέψουν και θα καταφέρουν να σωθούν».

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στα λεγόμενα “παιδιά” σου, τον μέχρι πρότινος βοηθό σου Τάσο Βάβουλα και τον κόσμο της Νάξου που τους έζησες τέσσερα χρόνια;

- «Ο κόσμος της Νάξου εννοείται πως μας έχει υποστηρίξει όλους και εμένα προσωπικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά και στον Τάσο είναι πως εγώ πιστεύω στην ομάδα, σε όλους και θεωρώ πως θα καταφέρουν να σωθούν. Στο χέρι τους. Βασικά να συνεχίσουν την προσπάθεια. Η προσπάθεια μετράει. Εκτιμώ πως θα σωθούν, αλλά κι αν δεν τα καταφέρουν να είσαι ικανοποιημένος μέσα σου ότι κατέβαλες αυτό που μπορούσες να καταβάλεις, το 100%».

Από την πλευρά του κι ο Φαίδων Παγώνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την πρώην ομάδα του, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς τον Σπύρο Μάκαρη, τον έναν εκ των αρχηγών του Πανναξιακού:

«Γενικά αγαπήσαμε την ομάδα, γιατί όλοι εμείς που ήρθαμε στο νησί είδαμε πόσο την αγαπούν τα παιδιά και οι γύρω κι αυτό σημαίνει ομάδα για εμένα. Παρέα!!!  Για αυτό εξάλλου όλοι μιλάμε ακόμα μεταξύ μας κι όλοι χαιρόμαστε με τις επιτυχίες του καθενός! Μακάρι κι αυτή η υπερπροσπάθεια που κάνει η ομάδα φέτος να ανταμειφτεί γιατί τα παιδιά πραγματικά τα έχω μες στην καρδιά μου κι ανθρώπους από τη Νάξο που το αξίζουν».

Και κατέληξε: «Ελπίζω λοιπόν οι καθιερωμένες selfie να γίνουν συνήθεια  πλέον τώρα που ξεκίνησαν!».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares