Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 21:36

Όνειρο λίγων; Έγινε το πρώτο βήμα για τον Αστέρα Σύρου

Με λίγους και πιστούς να δίνουν το παρών στο κάλεσμα και τους Βετεράνους της ομάδας να «λάμπουν» δια της απουσίας τους, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για την επαναδραστηριοποίηση του Αστέρα Σύρου σήμερα το απόγευμα στο φουαγιέ του Κολυμβητηρίου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Παρόλο που η συνάντηση δεν είχε τις αναμενόμενες παρουσίες και περιορίστηκε στη παρουσία 11 ατόμων, ωστόσο συστάθηκε μία τετραμελή επιτροπή που θα τρέξει το θέμα της επαναδραστηριοποίησης που δεν αποκλείεται να μετατραπεί ακόμα και σε σύσταση νέου σωματείου.

Όνειρο λίγων τελικά; Αυτό θα δείξει στο άμεσο επόμενο διάστημα. Πάντως στη συνάντηση η συζήτηση πήγε λίγο παρακάτω. Δηλαδή τι σκοπό θα έχει το σωματείο που στο παρελθόν έχει συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Σύμφωνα λοιπόν με τους ιθύνοντες της προσπάθειας ο σύλλογος αρχικά θα έχει όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα που θα απαρτίζονται  αμιγώς από Συριανούς ποδοσφαιριστές και προφανώς ο στόχος είναι να αντλήσει το δυναμικό του από τα υπόλοιπα σωματεία και ακαδημίες του νησιού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα!

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares