Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 19:32

Σιγά – σιγά βρίσκω τα πατήματα μου!

Ο Ηλίας Κώτσης μιλάει στο sportcyclades.gr για τη χθεσινή σημαντική νίκη πρόκριση επί του Πάγου, που ήρθε μετά και από δύο δικά του γκολ. Ο ταλαντούχος παίκτης του ΑΟ Σύρου απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με το πρωτάθλημα, το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τη Θύελλα και γενικότερα για το προβάδισμα της ομάδας του. Που αφιερώνει τη νίκη – πρόκριση και τα γκολ;


Μπορεί ο Ηλίας Κώτσης να μην μπήκε δυνατά στη φετινή χρονιά λόγω κάποιων μικροτραυματισμών, αλλά στο χθεσινό παιχνίδι θύμισε τον παίκτη που όλοι θαυμάζαμε τα προηγούμενα χρόνια, όντας ο MVP του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Πάγο, όπου σκόραρε δις, ενώ KOTSISυπήρξαν στιγμές που πραγματικά «έκρυψε» την μπάλα.

Ο μεσοεπιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα, παίκτης του ΑΟ Σύρου, θέτει με την χθεσινή του εμφάνιση τον εαυτό του ως ετοιμοπόλεμο και αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα  των προπονητών του Ρούσσου και Βαρθαλίτη, που σίγουρα βασίζουν πάνω του αρκετά πράγματα στη συνέχεια των δύσκολων αγώνων που έχει να δώσει ο πρωτοπόρος.

Εμείς βρήκαμε τον άσο του ΑΟΣ και μας μίλησε για την πρόκριση στην επόμενη φάση και πως ήρθε αυτή, λέγοντας: « Είχαμε δουλέψει όλη την βδομάδα πολύ σκληρά στην προπόνηση και ότι κάναμε το εφαρμόσαμε κατά γράμμα μέσα στο γήπεδο... Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και να δημιουργήσαμε φάσεις από το πρώτο λεπτό.. Αυτό που μας ζητούσαν οι προπονητές μας όλη την εβδομάδα, αυτό και κάναμε, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η σημαντική νίκη – πρόκριση».

Όσο για την επίτευξη των  δύο εκ των τριών τερμάτων από τον ίδιο, τόνισε:  «Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σκοράρεις για την ομάδα σου και να έχετε η νίκη μετά από μια ήττα... Και πόσο μάλλον αν όλο αυτό συνοδεύεται από μία πολύ καλή εικόνα και εμφάνιση της ομάδας σου».

Στην ερώτηση, αν η χθεσινή εμφάνιση αποτελεί ένα δυνατό come back για τον ίδιο, ο Ηλίας Κώτσης επισήμανε: «Ναι η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για μένα... Είχα μερικούς τραυματισμούς και μια ίωση που με ταλαιπώρησε αρκετά και όλα αυτά μαζί δεν με άφησαν να ξεκινήσω όπως θα ήθελα! Τώρα όμως σιγά - σιγά βρίσκω τα πατήματα μου και τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζομαι. Με σκληρή προπόνηση θα φτάσω στο επίπεδο που θέλω».

Μετά από το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα της χρονιάς ήταν μία νίκη ψυχολογίας αυτή με τον Πάγο;  «Σίγουρα η απάντηση είναι ναι… Ήταν το τονωτικό και  χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη μετά την ήττα που γνωρίσαμε στην Άνω Μερά».

Νομίζεις ότι είστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πόσο σημαντική και κομβική είναι η επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την Θύελλα; «Το πρωτάθλημα κατά την άποψη μου έχει πολύ δρόμο ακόμα. Σίγουρα έχουμε ένα καλό προβάδισμα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Τα κεφάλια κάτω, δουλειά στην προπόνηση, και  κοιτάμε τα παιχνίδια ένα - ένα ... Με πρώτο παιχνίδι αυτό με τη θύελλα, το οποίο σίγουρα θα είναι ένα ντέρμπι, αλλά νομίζω ότι δεν διαφέρει από τα άλλα παιχνίδια.. Από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια έτσι θα είναι! Όπως είπα ένα - ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει!».

Κλείσαμε με αφιέρωση…Που αφιερώνεις την πρόκριση και τα δύο γκολ που πέτυχες χθες; «Τα γκολ τα αφιερώνω στην οικογένεια μου και στα "πρόσωπα" που έχω δίπλα μου! Την πρόκριση την αφιερώνω στον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο και στον αντιπρόεδρο μας Πέτρο Ραουζαίο!».

KOTSIS ME AOP 1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares