×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 01:18

Οπαδοί του καναπέ η Ρωσία είναι πολύ μακριά!

Με το.. φτωχό μου το μυαλό, σας παρουσιάζω την άποψή μου για Πανναξιακό, Δελτίο Τύπου και Ευρώπη.

Δυστυχώς αναγκάζομαι να μιλήσω για ένα θέμα το οποίο όλοι πολλοί το γνωρίζαμε, αλλά μόλις έπεσε στα φώτα της δημοσιότητας μείναμε και καλά με το στόμα ανοιχτό. Και δεν είναι άλλο από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του γυναικείου βόλεϊ του Πανναξιακού και στο οποίο αναφέρει την αποχώρηση από την Ευρώπη.

Εγώ λοιπόν ένα έχω να πω. Σιγά τα αυγά! Τι έγινε δηλαδή που ο Πανναξιακός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει σε κάτι τόσο μεγάλο! Ναι είναι μεγάλο κύριοι και εννοώ πάντα από θέμα εξόδων. Εσείς που τρέξατε να κατακεραυνώσετε το σωματείο, γελώντας ειρωνικά που δεν μπόρεσε να βρει είκοσι χιλιάρικα για να πάει σε μία πόλη που δεν ξέρω κι εγώ πόσο απέχει από την Ρωσία.

Ναι δήλωσε συμμετοχή, δεν έκανε όπως ο Παναθηναϊκός που από την αρχή δήλωσε ότι δεν μπορεί προχωρήσει. Το πάλεψε, ή αν το θέλετε διαφορετικά ρίσκαρε. Τι να κάνουμε η Ευρώπη έχει άλλη αίγλη. Ποιος δεν θέλει να παίξει στα «σαλόνια» της;

Από την άλλη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα μπορούσε να είναι πιο διαλλακτική ρε αδερφέ. Όχι το μαχαίρι κατευθείαν στο κόκκαλο. Ειδικά σε μία χώρα που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι υποφέρει. Και εφόσον και η Ρώσικη ομάδα συμφώνησε να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Νάξο. Όσο αστείο ή γελοίο ακούγεται αυτό, έτσι είναι η πραγματικότητα.

Διαβάζοντας τα σχόλια των ΜΜΕ αλλά και γενικά του φίλαθλου κόσμου, διαπιστώνω ότι και στην υπόλοιπη ζωή. Κοιτάμε την καμπούρα του άλλου και όχι την δικιά μας. Αμέσως όλοι πικρόχολοι να χλευάσουν μία απόφαση που εάν πλήγωσε τους φίλους της ομάδας πολύ, να είστε σίγουροι ότι τον πρόεδρο το Δ.Σ. και τις αθλήτριες τους συνέτριψε ψυχολογικά.

Ο Πανναξιακός έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει πορεία στην Ευρώπη και δεν ήταν ποτέ το θήραμα των μεγάλων ομάδων. Δεν υποφέρει εκεί η ομάδα. Υποφέρει από χρήματα που ούτως ή άλλως δεν μπαίνουν στην ομάδα. Γιατί καλά είναι να κρίνετε και να αποδοκιμάζετε αυτούς που ασχολούνται και πληρώνουν βεβαίως-βεβαίως την καψούρα τους που λέγεται γυναικείο βόλεϊ, αλλά ποτέ δεν βάλατε το χέρι στην τσέπη..

Γνωρίζω και αποδέχομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, χρήματα δεν υπάρχουν για επένδυση στον αθλητισμό. Γνωρίζω ότι οι επιχειρηματίες που χορηγούν τις ομάδες δεν είναι τράπεζες και δεν μπορούν πάντα να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας. Έτσι για να μην τα ρίχνετε όλα σε αυτούς, που ευτυχώς υπάρχουν και βλέπετε τον Πανναξιακό να είναι εκεί που είναι.

Θα κλείσω το θέμα αυτό, θέλοντας να θυμίσω στους κατακριτές της συγκεκριμένης απόφασης ότι οι διοικούντες της ομάδας του Πανναξιακού κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι από την κλήρωση, αφού ο εκτός έδρας αγώνας θα γινόταν στην άλλη άκρη του κόσμου. Ωστόσο και πάλι τα έβαλαν κάτω να δουν τις πιθανές λύσεις. Η αδυναμία εύρεσης οικονομικών πόρων εντέλει στάθηκε η αιτία να σβήσει ένα πολύ μεγάλο όνειρο για όλους τους Ναξιώτες και μη.

Προσωπικά και παρότι η ομάδα θα τιμωρηθεί θεωρώ αντρίκια την απόφαση του Προέδρου και του Δ.Σ. και θέλω εκ μέρους και πολλών άλλων φίλων της ομάδας να τους μεταφέρω, την ευγνωμοσύνη που νιώθουν κάθε φορά που η ομάδα παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνει όχι μόνο να αγωνίζεται και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο!

Καλό βράδυ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares