Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 13:59

Ευχόμαστε η ΕΠΣ Κυκλάδων να επαναλειτουργήσει το 2017

Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός ''ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ'' αναφέρεται στα όσα γίνονται στο τελευταίο διάστημα στην ΕΠΣ Κυκλάδων, καταγγέλοντας ότι ουσιαστικά έχουν ανασταλεί οι λειτουργίες της.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  • Επειδή δέσμευσή μας υπήρξε και υπάρχει η ενημέρωση των Σωματείων για τα δρώμενα του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες , αλλά κυρίως για τα όσα συμβαίνουν και αφορούν την λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων .

  • Επειδή η λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκεται , ουσιαστικά , σε «αγρανάπαυση».

  • Επειδή οι καταγγελίες και τα παράπονα των ομάδων με αναφορά , κυρίως , σε λάθη , παρατυπίες και άνιση μεταχείριση από πλευράς της ΕΠΣ συνεχίζονται. Επειδή το ΔΣ έχει να συνεδριάσει περίπου δυο μήνες , ενώ το καταστατικό της ΕΠΣ ορίζει συνεδριάσεις δυο τουλάχιστον για κάθε μήνα , και

  • Επειδή όλα έχουν ένα όριο…….σας ενημερώνουμε ότι:

Προχθές ζήσαμε και το πρωτόγνωρο ……. να μας τηλεφωνεί υπάλληλος της ΕΠΣ και να μας καλεί να τοποθετηθούμε τηλεφωνικά σε θέματα που , όπως μας ανέφερε , ήταν ανούσια αλλά επείγοντα. Δεν πραγματοποιήθηκε κανένα ΔΣ , επί δυο μήνες , για θέματα και καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας……. και είναι σοβαρό και επείγον θέμα η εκλογή του κ. Γραμμένου στην Ε.Ο.Α. ….

Η αλήθεια είναι ότι κατανοούμε την αγωνία του κ. Φρέρρη για την εκλογή του κ. Γραμμένου , αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την αδιαφορία για τα θέματα που αφορούν τις ομάδες μας…..

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται για ποιο λόγο κάποιοι επέλεξαν να ασχοληθούν με το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ένα είναι σίγουρο , επιβεβαιώνεται καθημερινά με τη συμπεριφορά τους , ότι δεν νοιάζονται για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο παρά μόνο για τη δική τους κοινωνική ανάδειξη και προσωπικό τους όφελος.

Αποδεικνύεται , επίσης , ότι το καφέ «ΑΛΦΑ» δεν αντικατέστησε μόνο την Επιτροπή Πρωταθλημάτων , αλλά συνολικά τη λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων.!!!

Τέλος είμαστε βέβαιοι ότι το επόμενο ΔΣ θα πραγματοποιηθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς ( όπως και πέρυσι) για να μην υπάρχει απαρτία και φυσικά αντίλογος.!!!

Ευχόμαστε σε όλους καλές Γιορτές με την ελπίδα ότι το 2017 η ΕΠΣ Κυκλάδων θα επαναλειτουργήσει.!!!

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares