×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 13:28

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΡΗΣ: «Δεν είχαμε υπολογίσει τον διαιτητή..»

Έχουν δει κι αν έχουν δει τα μάτια του. Με τέτοια καριέρα είναι το μόνο σίγουρο. Θήβα, Κορωπί, Ιωνικός, Τρίκαλα, Καλλονή, Παναχαϊκή, Βύζαντας, Ηρακλής Ψαχνών, Λαμία, Πανελευσινιακός και Αιολικός η μέχρι στιγμής πορεία του. Ο λόγος βέβαια για τον Χρήστο Πουρή, τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού.

Ο 30χρονος γκολκίπερ, σαφώς επηρεασμένος από τα όσα συνέβησαν στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη μίλησε για τον διαιτητή Περράκη, για το πως βίωσε ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του το περιστατικό και την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα όπως τελικά διαμορφώθηκε στο τέλος.

POURIS_2_PHOTO.jpg


Αρχικά ο τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού στάθηκε στην αναμέτρηση και το πως προετοιμάστηκε η ομάδα του για αυτή την δύσκολη αποστολή: «Ήμασταν έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό! Δυστυχώς όμως, όπως είδε όλη η Ελλάδα δεν είχαμε υπολογίσει τον διαιτητή και τον βοηθό του!» Για τον Χρήστο Πουρή άπαντες γνωρίζουν το ήθος που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, προκαλώντας εντύπωση για το αν τελικά ο ίδιος έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα, καθώς στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα, βρέθηκε εκτός αγώνα. Σαφώς βέβαια τεράστιο ενδιαφέρον έχει και η κίνηση του διαιτητή να τον πιάσει από το λαιμό και να τον ρίξει κάτω. «Εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα ποιος με έριξε κάτω και εγώ στο βίντεο το διαπίστωσα! Όσο για την φάση της κόκκινης ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο λόγος! Αυτός ο άνθρωπος κάνει λάθος επάγγελμα μάλλον!»

Ωστόσο όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και είδαν την επίμαχη φάση, αναρωτήθηκαν αν ο βοηθός είχε ή δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα για το περιστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα έδινε στον Περράκη ξεκάθαρη άποψη για το ποιος έπρεπε να αποβληθεί: «Ο βοηθός ήτανε αυτός που τον επιβεβαίωσε για αυτό που είδε μόνο αυτός!» τόνισε ο Χρήστος Πουρής.

«Έχεις ξαναδεί διαιτητή όσα χρόνια ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο να κάνει τέτοια κίνηση σε ποδοσφαιριστή; Πιστεύεις ότι πρέπει να τιμωρηθεί αναλόγως;», με τον 30χρονο τερματοφύλακα να εναποθέτει τις ελπίδες, περί τιμωρίας του εν λόγω προσώπου, στην κριτική που του ασκείται αυτές τις ημέρες: «Όσα χρόνια αγωνίζομαι δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο! Όσο για την τιμωρία του νομίζω, ότι η κριτική που έχει αντιμετωπίσει από την μέρα του παιχνιδιού, είναι η χειρότερη τιμωρία!»POYRIS 1

Σαφώς και οι γηπεδούχοι μετά από δύο αποβολές και ένα γκολ που κακώς μέτρησε για τον Εργοτέλη, έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, που ίσως και να ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας, που ο Πανθηραϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πράγμα που σημαίνει αλλοίωση αποτελέσματος. Τι πιστεύει ο Χρήστος Πουρής για αυτό; Υπήρχε όντως αλλοίωση του αποτελέσματος από τους διαιτητές; «Δεν το πιστεύω μόνο εγώ! Το πιστεύει και ο κάθε νοήμον άνθρωπος που είδε το παιχνίδι» .

Ο Πανθηραϊκός στεκούμενος εξαιρετικά στο ύψος των περιστάσεων μέχρι στιγμής στην Γ' Εθνική, έχει θέσει τους στόχους του. Το ίδιο και ο Χρήστος Πουρής που μας τους μεταφέρει: «Οι στόχοι της ομάδας μου είναι να δείχνει κάθε Κυριακή ότι έχει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια!», ενώ για το αν η ομάδα θέλει απλά να σωθεί, ή επιδιώκει και κάτι παραπάνω από την φετινή χρονιά ο γκολκίπερ τόνισε: «Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά!»

Τέλος ο Χρήστος Πουρής μετέφερε τους προσωπικούς του στόχους: «Οι δικοί μου στόχοι είναι να βλέπω τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους που ματώνουν για την ομάδα, να πιάνουν τόπο οι κόποι και οι θυσίες τους».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares