Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 22:47

ΑΟ Σύρου: Παράπονα για τον ορισμό του αγώνα με Θύελλα

Ο ΑΟ Σύρου, με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, εκφράζει  την διαμαρτυρία του για την ώρα (20:30) σ τον ορισμό του αγώνα με τη Θύελλα.

Η ανακοίνωση

Θα θέλαμε να μάθουμε το σκοπό της απόφασης σχετικά με την ώρα έναρξης του αγώνα μας με τη Θύελλα Καμαρίου. Η ομαδα της Σαντορίνης θα βρίσκεται στη Σύρο από τις 16:30 το απόγευμα και το παιχνίδι ορίστηκε για τις 20:30.

Μια ώρα σαφώς αντιεμπορικη δεδομένου οτι ειναι αργά το βράδυ ,να μη παραλείψουμε φυσικά το ψύχος που θα επικρατεί στην Ανω Σύρο εκείνη την ώρα, αλλα και το γεγονός οτι την ιδια ωρα ορίστηκε και ο αγώνας βόλεϊ του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς την ακαταλληλότητα της ώρας. Στα δικά μας εκτός εδρας μάτς αγωνιζόμαστε 1,5 ωρα μετά την άφιξή μας. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπον γιατι το παιχνίδι να μην διεξαχθεί στις 18:00 ή έστω στις 18:30 μ.μ.

Ο αγώνας δεν γίνεται για το Champion League αλλά για το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Κύριοι ο ΑΟΣ έχει αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί οποιαδήποτε ώρα ακόμα και σε βραχονησίδα αρκεί ομως να συντρέχουν λόγοι που να το επιβάλλουν.

Το ζητούμενο είναι τα παιχνίδια να γίνονται με τον περισσότερο δυνατό κόσμο και πόσο μάλιστα παιχνίδια τέτοιας σημασία που κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνουν το πρωταθλητή. Ας μην δημιουργούμε συνθήκες που θα αποτρέπουν την παρουσία του, χωρίς λόγο μάλιστα..

ΥΓ: Μήπως τελικά είναι σκοπός της αντιπάλου ομάδας ο ΑΟΣ στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς να μην έχει το 12ο παίχτη; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares