Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 23:25

«Μισός» στη Ραφήνα ο Πανθηραϊκός

Η "ζημιά" που έκανε ο κ. Περράκης με το βοηθό του κ. Λεοντακιανάκο στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, εκτός από βαθμολογικές είχε και άλλες συνέπειες για την ομάδα της Σαντορίνης΄, που αναμένεται να ταξιδέψει με αρκετές απουσίες για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας.

Συγκεκριμένα ο Πανθηραϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Πουρή και του Ανδρέα Μκρτσιαν, που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης. Συγχρόνως, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάρη Μπακάλη και Βαγγέλη Μωραϊτη, που συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έτσι ούτε αυτοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Στο γεμάτο απουσιολόγιο του Πανθηραϊκού βρίσκεται και τον όνομα του τραυματία Θοδωρή Κουμπαρούλη, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις του Γιώργου Σαββίδη και Στάθη Λούκα, που επίσης ταλαιπωρήθηκαν από πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Επομένως, η ομάδα της Σαντορίνης αναμένεται να παραταχθεί με πολλές βασικές απουσίες, όμως παρόλα αυτά υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των αθλητών που θα στελεχώσουν την αποστολή και έτσι οι κυκλαδίτες θα διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares