Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 00:15

Τσιγκούλης: Τους περιμένω πιο συγκεντρωμένους!

Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας εκτίμησε πως την Κυριακή ο Πανθηραϊκός θα παρουσιαστεί πιο δυνατός, μετά το επεισοδιακό ματς με τον Εργοτέλη.


Στην «ξεχωριστή» θέση να αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό μετά την επεισοδιακή αναμέτρησή του με τον Εργοτέλη, θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή η Θύελλα Ραφήνας. Οι πράσινοι της Ανατολικής Αττικής θα υποδεχθούν μία ομάδα, που θα προέρχεται από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της, ύστερα από ένα ματς που αναμφίβολα προκάλεσε τραύματα τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και ψυχολογίας.

Αυτό είναι και το προφανές συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα από το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου. Υπάρχει και η... αθέατη πλευρά, που αναφέρει πως αν η ομάδα της Σαντορίνης προλάβει να βάλει στο... χρονοντούλαπο τα όσα έγιναν (πλην των δύο αποβολών...), θα έχει καταφέρει να συσπειρωθεί σε τέτοιο βαθμό που να καθίσταται απροσπέλαστος «σκόπελος» για τη Θύελλα. Ουσιαστικά, περίπου αυτό υπογράμμισε και ο Πέτρος Τσιγκούλης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» για το παιχνίδι που έρχεται.

«Είναι και αυτό ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εκμεταλλευθούμε το καλό μομέντουμ της ομάδας και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να σημειώσει μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν νομίζω ότι θα εμφανιστεί επηρεασμένος ο Πανθηραϊκός. Σίγουρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των παιδιών που πήραν τις κόκκινες κάρτες, ως έναν βαθμό αυτό θα παίξει τον ρόλο του, ωστόσο είναι ένα ματς εντελώς διαφορετικό. Άλλωστε, δεν μπαίνουμε σε μέτρο σύγκρισης με τον Εργοτέλη. Θα θέλουν και στον Πανθηραϊκό να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, καλύτερο από αυτό που πήραν την Κυριακή. Τους περιμένω πιο συγκεντρωμένους».

«Είχαμε κάποια δείγματα»

Η ψυχολογία στις τάξεις της Θύελλας είναι ανεβασμένη, απόρροια του βαθμού που απέσπασε η νεοφώτιστη ομάδα στο Περιστέρι απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο. Ο Πέτρος Τσιγκούλης «παραδέχθηκε» πως σε έναν βαθμό έπαιξε ρόλο για το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του το γεγονός ότι στις 15 Οκτωβρίου είχε αγωνιστεί ξανά στο ίδιο γήπεδο, αλλά για τον θεσμό του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, κόντρα μάλιστα σε ένα σύνολο αποτελούμενο σχεδόν από τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

«Είχα πει και πριν το ματς ότι μας αρέσει να παίζουμε με καλές ομάδες, κάτι που απέδειξε ο Άγιος Ιερόθεος και στον δικό μας αγώνα. Ξέραμε την ποιότητα αυτής της ομάδας, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να πρηγηθούμε σε καλό χρονικό σημείο και αυτό μας έδωσε την ψυχολογία να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα» τόνισε και συμπλήρωσε μετά από σχετική νύξη: «Ήταν κάτι διαφορετικό, σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου. Σίγουρα, όμως, είχαμε ήδη κάποια καλύτερη εικόνα του αντιπάλου, διότι περίπου απαρτιζόταν από τους ίδιους παίκτες. Είχαμε κάποια δείγματα. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε βάθος στον πάγκο και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολλούς ποδοσφαιριστές χωρίς να χάνεται η ανταγωνιστικότητά μας».  

Πηγή: pamebala.gr (Δημήτρης Θεοδώρου)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares