Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 20:54

«Αίσθηση» με αποχώρηση Πουρή από τον Πανθηραϊκό

Ο Χρήστος Πουρής την προηγούμενη εβδομάδα απασχόλησε το Πανελλήνιο μετά την άδικη αποβολή του από τον διαιτητή Περράκη, που αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας, ενώ  πριν λίγο ο ίδιος  «ΣΟΚΑΡΕ» καθώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Πανθηραϊκό.

Όπως έχουμε τονίσει , ο Χρήστος Πουρής  στο λίγο διάστημα που βρέθηκε στον Πανθηραϊκό, έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, των συμπαικτών, αλλά και της διοίκησης που είναι ικανοποιημένη από τη συνολική του  παρουσία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παίκτης είχε ενημερώσει την διοίκηση για την πρόθεση του να αποχωρήσει για τη Μυτιλήνη, όπου κατάγεται η σύζυγος του και έχει ο ίδιος κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Πουρής μετά τον Ιανουάριο θα ασχοληθεί πλέον ερασιτεχνικά με τα ποδόσφαιρο, αφού θα ασχοληθεί με κάποια επιχείρηση στη Μυτιλήνη.

Παρά τις προσπάθειες να του αλλάξουν γνώμη η άνθρωποι του Πανθηραϊκού αυτό δεν στάθηκε δυνατό και ο Πουρής πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει.

Μάλιστα ο έμπειρος πορτιέρο με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, έκανε γνωστή την αποχώρηση του, γράφοντας: «Καλή συνέχεια σε όλους! Ζήσαμε καλές και κακές στιγμές αυτούς τους 6 μήνες αλλα κρατάμε μόνο τα θετικά! Να ειστε όλοι καλά και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατάφερε τα πάντα! Τιμή μου που ήμουν συμπαίκτης σας παιχταράδες μου!».

Η σχετική ανακοίνωση του Πανθηραϊκού  

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Πουρή. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, σε συνάντηση που είχε από τις 14 Νοεμβρίου με τη διοίκηση του Σωματείου μας, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους, με το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό.

Με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε ξανά το Χρήστο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού, τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares