×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 00:50

Ήταν μία απόφαση που είχα πάρει πριν ένα μήνα

Εδώ και λίγες ώρες, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Πανθηραϊκού, ο Χρήστος Πουρής αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο της Σαντορίνης.

Απόφαση

Το sportcyclades.gr μίλησε με τον έμπειρο πορτιέρο για τους λόγους αυτής της απόφασης που πήρε, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον Πανθηραϊκό και να εξηγεί ότι, οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί:  «Ήταν μια απόφαση που έχω πάρει και έχω ανακοινώσει στην ομάδα εδώ και ένα (1) μήνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου!! Με κάνανε να αισθανθώ Πανθηραϊκός! Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια! Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνετε! Προσωπικοί - επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω !».

Επόμενος σταθμός

Σύμφωνα με τον ίδιο το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι σε επίπεδο ερασιτεχνικό, μιας και δεν θέλει να καταναλώνει πολλές ώρες για το ποδόσφαιρο: «Θα επιστρέψω στη Μυτιλήνη, αλλά δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι επαγγελματικά. Θα συνεχίσω σε κάποια ομάδα του τοπικού εκεί για να μην έχω πολλές υποχρεώσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα», είπε ο Χρήστος Πουρής. Πάντως δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τις ομάδες που ίσως μπουν στο παιχνίδι για την διεκδίκηση του, είναι οι δύο γνωστές στου Κυκλαδίτες από τις συναντήσεις τους με τον Πανναξιακό και τον Πανθηραϊκό στους αγώνες μπαράζ. Αυτές είναι ο Αίγειρος Μυστεγνών και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.

Συναίσθημα

Τι του αφήνει το πέρασμα από τον Πανθηραϊκό, νιώθεις περίεργα που φεύγεις και δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος; «Η παραμονή μου στην ομάδα μου αφήνει την καλύτερη εικόνα που θα μπορούσα να έχω για μια ομάδα. Ο Πανθηραϊκός είναι μια οικογένεια ! Και φυσικά νιώθω περίεργα γιατί ο Πανθηραϊκός αξίζει να είναι πολύ πιο ψηλά στην βαθμολογία!».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares